1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2014 14:40

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του ντέρμπι

Το ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου πλησιάζει και τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίζονται

Η ανακοίνωση

«Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ εν' όψει του ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 20:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κάρτες διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-40) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα ενώ κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα διατίθενται και το πρωί του Σαββάτου. Η Ενωση δίνει την Κυριακή ένα κρίσιμο παιχνίδι και η παρουσία του κόσμου θα δώσει μεγάλη δύναμη στα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη για να πάρουν τη νίκη και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε να γεμίσετε για μια ακόμη φορά το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και να στηρίξετε με τον μοναδικό σας τρόπο την ΑΕΚ σε αυτή την δοκιμασία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ