1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2014 21:50

Αυλαία με πανηγυρικό κλίμα

Με μια μικρή καθυστέρηση, λόγω της συμμετοχής του Μαρκόπουλου στην τελικά φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων, πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 18:30 της Τετάρτης σε έναν αγώνα που αναμένεται ελεύθερο βόλεϊ, πέρα από βαθμολογικές σκοπιμότητες.

Η γηπεδούχος έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και πλέον μπορεί να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν με την νεανική ομάδα που διαθέτει. Ο Γιάννης Ορφανός δεν υπολογίζει την Αλεξάνδρα Ψωμά, αλλά και την Μιλένα Νέσιτς η οποία αποτελεί παρελθόν καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, έχοντας κλειδώσει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα εν όψει του Final 4 του κυπελλου που θα γίνει στην Πύλο. Ο Γιώργος Ρούσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.

Το παιχνιδι θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα για τον ΑΟΜ που παραμένει στην Α1 για 13 συνεχόμενα χρόνια και η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να το γιορτάσουν.  «Θα είμαστε όλοι στο γήπεδο, να δώσουμε βροντερό παρόν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, στην 13η συνεχόμενη παρουσία του ΑΟΜ στα σαλόνια της Α1 Γυναικών!», αναφέρει η πρόσκληση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ