1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2014 21:43

Τα Βριλήσσια... επέστρεψαν με νίκη επί του ΟΠΕΡ

Σε ένα ματς απαλλαγμένο από βαθμολογική σκοπιμότητα, τα Βριλήσσια επικράτησαν με 3-1 του ΟΠΕΡ για την 20η αγωνιστική τη Α1 γυναικών. Τα Βριλήσσια είχαν καλό σερβις, αλλά ο ΟΠΕΡ ήταν μαχητικός και θα μπορούσε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.
Στο τέταρτο σετ, η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 8-3 και 11-7. Ακολούθησε μάχη μέχρι το 23-23, αλλά η Μαυρέα έχασε το σερβις και η Οικονομίδου σταμάτησε την Βασίλεβα για να τελειώσει ο αγώνας.

«Θεωρώ ότι αδικούμε τον εαυτό μας… Πραγματικά ήμασταν ένα ‘κόσμημα’ στο πρώτο σετ όπου κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει, αλλά δείξαμε κάτι άλλο στο β’ σετ για να επανέλθουμε στο τρίτο και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ στο δ’ σετ», είπε η Πόλα Κίτσου και συνέχισε: «Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας δικαιολογούνται, αλλά η διαφορά που κάνει τη μεγάλη ομάδα από την καλή ομάδα είναι η σταθερότητα. Τα κορίτσια προσπαθούν πολύ, θέλω να τα ευχαριστήσω κι είμαι σίγουρη ότι στα πλέι οφ θα δικαιωθούμε».

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την πλευρά του κι ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε χωρίς άγχος και πιστεύω ότι δείξαμε για μία ακόμη φορά πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες. Στο 1ο και 3ο μας πίεσε πολύ στο σέρβις και δεν ανταποκριθήκαμε, αλλά στις λεπτομέρειες δεν πήγαμε στο τάι μπρέικ».

Τα σετ: 25-12, 25-27, 25-15, 25-23

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ(Κίτσου): Γκλιγκόροβιτς, Ριμπέιρο, Τουριάφ, Χατζηνικολάου, Οικονομίδου Χαντάβα/ Κοκκίου –λ, Γιοβάνη, Λεωνίδου, Μαβιλίδη
ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Νίκιτς, Καλογριδάκη, Μαυρέα, Μπόνχεβα/ Σημαντηράκη –λ, Χατζάκη Ρ., Μανωλάκη, Κατερίνη
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο το πρωί.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γελαει ο κοσμος Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 09:53 posted by Γελαει ο κοσμος

    Αυτη ειναι η ομαδα που τον μαιο θα γιορταζε στην κεντρικη πλατεια το πρωταθλημα και το κυπελλο???
    χαχαχα....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ