1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2014 01:00

Θεόδωρος Μαγκλάνης: «Κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε...»

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Π.Ίωνες Θεόδωρος Μαγκλάνης εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης του να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. και έκτακτη Γ.Σ. με θέμα την αποχώρηση της ομάδας του από το πρωτάθλημα Α1 γυναικών. Αν και δεν κάνει συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρει: «Εμείς πολεμήσαμε στα ίσια χωρίς συμπράξεις και ''κολητιλίκια'' και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μόνοι μας».

«Σας γνωρίζω ότι ως απλός θιασώτης του χώρου (δεν μου αρέσει η λέξη παράγοντας) έχοντας προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες μου σε αυτή την ομάδα εδώ και 25 χρόνια, χαρίζοντας μου πολλές λύπες αλλά και ανείπωτες χαρές, και ζώντας την μακρά ιστορία της και πορεία της από την Γ΄ Αθηνών έως και την Α1 Εθνική και δεν λέω για την φετινή, αυτό το φετινό δεν μπορώ να το χωνέψω. Να είστε σίγουροι ότι δεν βλέπω φαντάσματα ούτε θέλω να γίνω γραφικός.

Η πορεία της ομάδας έως τον Δεκέμβριο ήταν αυτή που της άξιζε και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη και κανένας άλλος, αλλά για όποιον ξέρει και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις από τότε κάτι άλλαξε και άλλαξε προς το καλύτερο για την ομάδα.

Αυτό το καλύτερο κάποιους τους πείραξε και δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω γιατί θα άλλαζαν πολλά που φυσικά δεν τους συνέφεραν (πολλά και ποικίλα τα σχόλια στο διαδίκτυο).

Εμείς πολεμήσαμε στα ίσια χωρίς συμπράξεις και ''κολητιλίκια'' και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μόνοι μας γιατί έτσι έχουμε μάθει, τώρα αν από αυτήν μας την απόφαση πάθει την οποιαδήποτε ζημιά η ομάδα μας, ε! ας την πάθει, πρέπει επιτέλους να ξετελματώσουμε ως volley και να σταματήσει ο καθένας μας να λέει '''έλα μωρέ θα βγει και αυτή η χρονιά'' και να μην γίνεται ένας σωστός και μακροχρόνιος σχεδιασμός.

Δεν είμαι στεναχωρημένος από την πτώση μας στην Α2 (άλλωστε το έχουμε ξαναζήσει-δικαίως τότε) είμαι πικραμένος και αγανακτισμένος, αλλά να ξέρετε κάτι, επειδή πιστεύω ότι στο διηνεκές ο αθλητισμός είναι δίκαιος, κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε και εμείς».

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Π.Ίωνες Θεόδωρος Μαγκλάνης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ