1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 15:02

Ρούσης: «Σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα»

Συκρέντρωση και αγωνιστικότητα ζητάει από της αθλήτριές του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσης, μια ημέρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι πράσινες θέλουν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα και αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να το πράξουν.
«Θέλουμε να δείξουμε ότι θα παίξουμε έναν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα και παράλληλα να σιγουρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη θέση μας στην τετράδα, οπότε θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο κ. Ρούσης και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, απ’ ότι φάνηκε στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τα Βριλήσσια διανύει περίοδο φόρμας και χρειάζεται από τη μεριά μας μέγιστη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Αν και είναι περιττό να το αναφέρω, παρόλο που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό είναι ο Ολυμπιακός, έχουμε δει πάρα πολλές φορές ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια πολλά μπορούν να συμβούν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ