1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 18:59

Νίκη «χρυσάφι» για τον Ηρακλή, ατυχία με Μπόνχεβα και Καλογριδάκη ο ΟΠΕΡ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στην έδρα του ΟΠΕ Ρεθύμνου με 3-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Με τους δύο πόντους που πήραν οι «κυανόλευκες» έπιασαν στους 16 βαθμούς το Ρέθυμνο. Για την ομάδα του Χαχαγιόπουλου εκτός από την ήττα, έχασαν και τις Μπόνχεβα και Καλογριδάκη, που τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ηρακλής αιφνιδίασε τον ΟΠΕΡ κατακτώντας το πρώτο σετ, για να έρθει η απάντηση από τους γηπεδούχους παίρνοντας τα δύο επόμενα. Στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 9-10 επί του Ηρακλή η Μπόνχεβα γυρνάει το πόδι της και αποχωρεί από το γήπεδο μη μπορώντας καλά να περπατήσει. Το σοκ για τη γηπεδούχο ομάδα ήταν τεράστιο κι ο Ηρακλής ξέφυγε με 10-20, για να ακολουθήσει ένα σερί 12-4 των γηπεδούχων που μείωσαν σε 22-24 και είχαν κόντρα μπάλα, όμως η Κατερίνη αστόχησε.

Στο τάι μπρέικ ήρθε και το δεύτερο σοκ για τον ΟΠΕΡ καθώς στο 8-8 αποχώρησε με διάστρεμμα η Καλογριδάκη, ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα και έφτασε τελικά στην υπερπολύτιμη νίκη.

«Εύχομαι να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί… Μας πάει πολύ πίσω αυτή η ήττα και πλέον το επόμενο εντός έδρας με τον Ηρακλή Κηφισιάς είναι ο τελικός της χρονιάς για εμάς», δήλωσε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ο οποίος αύριο θα ενημερωθεί για την σοβαρότητα των τραυματισμών των δύο αθλητριών του.

«Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και με καθαρό σκορ, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας των αθλητριών μας δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε με τον ρυθμό που ξεκινήσαμε τον αγώνα. Σημασία έχει όμως ότι αντιδράσαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη», τόνισε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

Τα σετ: 2-3 (20-25, 25-20, 25-23, 22-25, 12-15)

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Νίκιτς, Μαυρέα, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα, Σημαντηράκη –λ / Φεντοτόβα, Κατερίνη, Χατζάκη Ρ..
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Λ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Αλτίνη, Αρτακιανού –λ 

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ. Τ. Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 16:33 posted by Κ. Τ.

    Ειπα κι εγω, η ομαδα που κερδιζει μονο τα λιμα πως πηρε διπλο. Οκ καταλαβαμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ