1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-02-2014 23:04

Ντέρμπι με νίκη των Μακεδόνων στη Χαλάστρα

Την έβδομη νίκη τους πανηγύρισαν οι Μεκεδόνες Αξιού οι οποίοι επιβλήθηκαν 3-1 των Ιώνων στη Χαλάστρα για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. 

Στο πρώτο σετ οι Ίωνες αν και βρέθηκαν πίσω στην αρχή, με τα σερβίς της Κατσαντώνη έκαναν το 13-20 και στη συνέχεια και το 1-0. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες μονομάχησαν με νύχια και με δόντια, με τους Ίωνες να φτάνουν κοντά στο 2-0 παρόλο που ξανά βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Τη λύση βρήκαν τελικά οι γηπεδούχοι οι οποίοι έκαναν το 1-1 και στη συνέχεια με ευκολία και το 2-1. Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το 20-18, αλλά η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη ξέφυγε και πήρε τη νίκη.  

Ο Μανώλης Σκουλικάρης δήλωσε : «Τέλος καλό όλα καλά… Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη, Έγινε καλό παιχνίδι με μεγάλες φάσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά αφού εδώ και δύο εβδομάδες είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά μετά το β’ σετ βελτιωθήκαμε. Συγχαρητήρια και στους Ίωνες που είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε πλέον κοντά στην παραμονή που ήταν και ο στόχος μας».

Από την πλευρά του ο Μάρκος Κωβαίος είπε: «Αξίζαμε πιστεύω να φύγουμε τουλάχιστον με κάποιον πόντο από το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτή ακριβώς η θέληση να κάνουμε την υπέρβαση μας οδήγησε σε κάποια λάθη και στην ήττα αφού δεν έχουμε την εμπειρία».

Τα σετ: 18-25, 29-27, 25-14, 25-20

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Δραγουμάνου, Τυφλιώρη, Καετάνο, Βεργίδου, Μηλοβιανού, Μεταξά, Παλτιμσιτζόγλου –λ /Παντελίδου

ΙΩΝΕΣ (Κωβαίος): Μαλουσάρη, Σκορδίλη, Κομλένοβιτς, Κατσαντώνη, Φωτεινού, Χρήστου, Μάρκου –λ (32% υπ. – 18% άριστες) / Ντόνα, Παπουτσάκη
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα το πρωί της Δευτέρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ