1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
20-01-2014 00:11

Γιάννης Ορφανός:«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τη συνέχεια»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιάννης Ορφανός μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ για τη 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών, και την ήττα με 3-1. Ο προπονητής του Μαρκόπουλου τόνισε πως θα μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν ένα βαθμό και ότι η συνέχεια είναι δύσκολη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το κακό είναι ότι στα δύο πρώτα σετ σχεδόν δεν μπήκαμε καθόλου, δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Στο τρίτο η ομάδα αντέδρασε και το πήραμε. Ίσως η ΑΕΚ να νόμιζε ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε. Στο τέταρτο σετ ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια, όμως κάποια συνεχόμενα λάθη προς το τέλος δε μας άφησαν να πάμε στο πέμπτο. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μπορούσαμε το βαθμό. 

Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς. Κάθε βαθμός, είτε είναι ένας είτε τρεις μας χρειάζεται. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά το παλεύουμε». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ