1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2014 21:21

Διασυρμός του Ηρακλή, χωρίς προπονητή

Τα Βριλήσσια διέλυσαν με 3-0 τον Ηρακλή, όποιος είχε... ορφανό ακόμα και τον πάγκο του. Έτσι η ομάδα του Μ. Ρουμελιώτης κράτησε άνετα την πρώτη θέση της Α1 γυναικών και μετά την 13η αγωνιστική. Ο Ηρακλής μετα... βίας παρουσίασε μία επτάδα ενώ αγωνίστηκε και χωρίς προπονητή. Από τον γηραιό έλειπαν οι Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Κωνσταντινίδου Λ. που είναι τρυματίες, αλλά οι  Στράντζαλη και Αρτακιανού που είναι άρρωστες. Με όλα αυτά τα προβλήματα, τα μικρά κορίτσια που έπαιξαν στάθηκαν όσο μπορούσαν απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο.


Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, κάτι που ομολόγησε και ο τεχνικός των νικητών, Μανώλης Ρουμελιώτης: «Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλές απώλειες, και πολλά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κριτική, εμείς κρατάμε μόνο τη νίκη και το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε».

Να σημειωθεί πως προπονητής του Ηρακλή ήταν ο Βούλγαρος Βαλεντίν Μίλεφ που από τις 26 Νοεμβρίου είχε πάρει τη θέση του Κώστα Ιωαννίδη

Τα σετ: 25-12, 25-15, 25-15

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Ρουμελιώτης): Λεωνίδου 5 (4 άσοι, 1/2 επ.), Τουριάφ 1 (1/3 επ.), Ριμπέιρο 7 (6/11 επ., 1 μπλοκ), Χαντάβα 15 (15/26 επ., 30% υπ. – 20% άριστες), Οικονομίδου 18 (10 άσοι, 5/7 επ., 3 μπλοκ), Μαβιλίδη 10 (8/11 επ., 2 μπλοκ)/ Σκόνδρα (λ., 58% υπ. - 50% άριστες), Καραγκούνη, Κοκίου (33% υπ.), Γιοβάνη 8 (8/16 επ.).

ΗΡΑΚΛΗΣ(-): Βέλλιου 2 (2/18 επ., 28% υπ. – 8% άριστες), Πετίδου 2 (1 άσος, 1/4 επ.), Παπαστεφάνου 5 (1 άσος, 3/13 επ., 1 μπλοκ), Αλτίνη 5 (1 άσος, 3/12 επ., 1 μπλοκ), Γαζή 2 (2/4 επ.), Δαμιανίδου 5 (1 άσος, 4/14 επ., , 43% υπ. – 24% άριστες)/ Καλαϊτζίδου (λ, 24% υπ. – 10% άριστες).

4 σχόλια

  • Comment Link Κακια Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 22:24 posted by Κακια

    Αν και νεος στο αθλημα αναρωτιεμαι τι ειναι αυτοι που βγαζουν τοση γκαντεμια: παραγοντες αντιπολιτευομενοι, γκομενοι αθλητριων, ξεροσταλιαζοντες, γονεις, δημοσιογραφοι η οι ιδιες οι αθλητριες, το τελευταιο απιθανο. Γιατι τοση κακια αραγες?

  • Comment Link doris Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 14:32 posted by doris

    αντι να μιζεριαζεις θα ηταν καλυτερο να πεις ενα μπραβο για την προσπαθεια που κανουν ομαδες οπως ο εοσ και ο ηρακλης να συντηρουν το τμημα τους χωρις τα τρελα λεφτα.αποτελουν τιμη για την α1 να υπαρχουν ομαδες που να καλλιεργουν το βολει και να στελεχωνουν τις εθνικες με αθλητριες.αλλα ως γνωστον υπαρχουν ανεγκεφαλοι που χαιρονται μονο οταν ερχονται οι ξενες και δεν τους ενδιαφερει το αθλημα αλλα βγαζουν τα οπαδικα τους κομπλεξ.ατομα σαν εσενα πρεπει να μεινουν μακρια απο το αθλημα για να μην το μολυνουν με την μιζερια και την εμπαθεια σας.ουτε ενα μπραβο δεν εχεις πει στα κοριτσιακια που αφιερωνουν χρονο στο αθλημα που αγαπουν χανοντας ωρες απο τις σπουδες και τα σχολεια τους μονο και μονο για να γραψεις τις κακιες σου.πηγαινε να παιξεις εσυ βολει να δουμε ποιος ειναι ο τυφλος αλλα απο το πληκτρολογιο αλλα μοιαζουν ευκολα.ειναι ξεκαθαρο πως δεν σου αρεσει πως η ομαδα βρισκεται σε τροχια παραμονης και αυτο σε κανει ακομα χειροτερο.ντρεπομαι που υπαρχουν ατομα που σκεφτονται σαν εσενα αλλα μαλλον μιλαω στον αερα ... κανεις τιποτα αλλο στηνζωη σου απο το να γραφεις σχολια γεματα κακια και εμπαθεια?

  • Comment Link dennis Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 12:04 posted by dennis

    Tύφλος θεωρείται όποιος βρίσκεται κάτω από τον Ηρακλή; Πρωτάθλημα να έπαιρνε ο Ηρακλής θα έλεγες τις υπόλοιπες 11 ομάδες μονόφθαλμες.Σταμάτα να υποτιμάς τις άλλες ομάδες λες και ο Ηρακλής έπαιρνε παλιά τίτλους.Πόσο άσχετος είσαι για να μην έχεις καταλάβει ότι το μοναδικό ζητούμενο σε αυτά τα αθλήματα είναι οι ακαδημίες.

  • Comment Link Blue staff Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 11:52 posted by Blue staff

    Σαν τον εφορο ειναι και η ομαδα. Ικανη μονο για νικες επι ΕΟΣ και Ιωνων. Δηλαδη αν δεν ειχε απουσιες τι θα εκανε; Οτι εκανε και σε αλλα παιχνιδια. Το πολυ πολυ να κερδιζε 2-3 ποντους ακομα. Αντε θα σωθει παλι η ομαδα γιατι ως γνωστον στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ