1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2014 18:01

13η στροφή με... χαλαρές τις πρωτοπόρους

Συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών με πέντε αυριανές αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική.

Χωρίς άγχος οι Ίωνες στο Ρέντη

Η αυλαία ανοίγει στο Ρέντη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να υποδέχονται τους τελευταίους στην βαθμολογία Ίωνες. Οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν προβλήματα τραυμαστισμών και θέλουν να παραμείνουν αήττητες στο 2014. Η ομάδα των Ιώνων πέτυχε την περασμένη βδομάδα την πρώτη τους νίκη και θα διεκδικήσουν ότι μπορούν από το αυριανό παιχνίδι.

Επικίνδυνη στροφή για Παναθηναϊκό

O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πολίχνη απέναντι στην Σταυρούπολη που θα αγωνιστεί χωρίς την Αργυροπούλου που τέθηκε νοκ άουτ για τρείς εβδομάδες, και θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα τέλος στο σερί των κακών εμφανίσεων. Οι πράσινες θα ταξιδέψουν χωρίς προβλήματα.

Με Ριμπέιρο και Τουριάφ τα Βριλήσσια 

Tα πρωτοπόρα Βριλήσσια υποδέχονται τον Ηρακλή που θα κατέβει στην Αθήνα με πολλές απουσίες (Κυριακίδου, Κωνσταντνίδου Ελ., Κωνσταντινίδου Λ. – τραυματίες, Στράντζαλη και Αρτακιανού άρρωστες). Από την άλλη ο Μανώλης Ρουμελιώτης όπως όλα δείχνουν θα υπολογίζει στην  Ριμπέιρο (ξεπέρασε το πρόβλημα με την ωμοπλάτη) και Τουριάφ.

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Πανναξιακός, ελπίδες για την παραμονή ο Ηρακλής Κηφισιάς

Ο Πανναξιακός επιστρέφει στην έδρα του μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες (από Ηρακλή Κηφισιάς, Παναθηναϊκό) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να παραμείνει στη διεκδίκηση της 4ης θέσης, ενώ ο Ηρακλής Κηφισιάς θέλει να επαναλάβει την προ δεκαημέρου επιτυχία του για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το www.panaxiakos.gr και το www.volleyball.gr.

Χωρίς Φερνάντες και Νέσιτς, ΑΕΚ και Μαρκόπουλο

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Απόλλωνα (για τελευταία φορά καθώς το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ιωνικού).
Ο Απόστολος Οικονόμου αναμένεται να προφυλάξει και σ’ αυτό το παιχνίδι την Φερνάντεθ, ενώ από το Μαρκόπουλο θα απουσιάσει η Νέσιτς (υπέστη τράβηγμα στη γάμπα).

*Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής θα πέσει το απόγευμα της Κυριακής με την αναμέτρηση ΟΠΕΡ - Μακεδόνες

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
Σάββατο 18/1/2014
Ρέντη, 15.30, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Ίωνες, Τοψιδέλης - Μεταξά
ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΟ Παναθηναϊκός, Αβραμίδης - Κάλλης Κων.
Βριλησσίων, 18.30, ΦΟ Βριλησσίων - ΓΣ Ηρακλής, Μόσχος - Στάικος
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣΚ Ηρακλής, Τσιμπινός - Μιχαήλογλου
Απόλλων Σμύρνης, 20.00, ΑΕΚ - ΑΟ Μαρκοπούλου, Κολτσίδας - Πρέντζας
Κυριακή 19/1/2014
Ρεθύμνου, 17.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΣ Μακεδόνες, Βλαχάκης - Βογιατζής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ