1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2014 18:12

Άννα Φωτεινού:«Το παλέψαμε από την αρχή» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε η αθλήτρια των Ιώνων Άννα Φωτεινού. Η έμπειρη κεντρική μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς και την πρώτη φετινή νίκη, καθώς και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών.

«Στην αρχή είχαμε πολύ άγχος, έπρεπε να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμασταν αυτούς τους πόντους, το παλέψαμε πάρα πολύ από την αρχή, κάναμε εύκολα λάθη και η άλλη ομάδα έπαιξε πολύ μαχητικά αλλά όλα κατέληξαν καλά».

Για τα στοιχεία που βελτίωσαν οι Ίωνες για να γίνει η ανατροπή: «Πιστεύω ότι πιέσαμε πολύ στο σερβίς και προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και μας βγήκε».

Για τον Ηρακλή Κηφισιάς: «Πολύ καλή ομάδα, μαχητική, μπράβο στα κορίτσια και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Τέλος σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος η Άννα Φωτεινού δήλωσε: «Από την αρχή πιστεύω ότι μπορούμε να σωθούμε αλλά πρέπει να το παλέψουμε, στην πίεση πρέπει να παίξουμε, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί είχαμε στην πλάτη μας τις ήττες. Τώρα το ξεπεράσαμε και ελπίζω στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μπορέσουμε να τους πιέσουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ