1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2014 19:36

Ντέρμπι τετράδας στην Κυψέλη

Το ντέρμπι της τετράδας ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και τον Πανναξιακό ρίχνει την αυλαία των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από www.volleyball.gr, www.sportshero.gr, www.volleynews.gr.

Οι πράσινες είναι στην 4η θέση με 23 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστες ακολουθούν στην 5η θέση με 21 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να έχει επικρατήσει με 3-2 στον αγώνα του πρώτου γύρου.

«Το παιχνίδι με τη Νάξο είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε τη νίκη ώστε να εδραιωθούμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και παράλληλα να αυξήσουμε την διαφορά μας από τις άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς», είπε ο Γιώργος Ρούσης και συμπλήρωσε: «Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Νάξος, η οποία έχει κάνει μία σημαντική επένδυση ώστε να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και παίζει εξαιρετικό βόλεϊ μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ ο Πανναξιακός προέρχεται από το στραβοπάτημα στην έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με τον Ζόραν Κόβαζιτς να δηλώνει από την πλευρά του: 

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς μετά την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές και δυναμικές εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως όλα άλλωστε, αλλά δεν είναι καθοριστικό για την μάχη της τετράδας. Θεωρώ ότι εμείς θα παίξουμε πολύ καλύτερη απ’ ότι στο τελευταίο ματς, αφού βλέπω τα κορίτσια πολύ πιο σοβαρά τις τελευταίες ημέρες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ