1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2014 13:14

Η Σέρβα Κομλένοβιτς στους Ίωνες

Δυναμικά μπαίνουν οι Ίωνες το 2014 καθώς με απόφαση της διοίκησης και εισήγηση του προπονητή Μάρκου Κωβαίου αποκτήθηκε η Σέρβα Μαριάνα Κομλένοβιτς.
Άπαντες στους Ίωνες γνωρίζουν πως η παραμονή είναι δύσκολη υπόθεση αλλά προς τιμή τους θέλουν η ομάδα να έχει αξιοπρεπή πορεία μέχρι το τέλος. Άλλωστε το ματς κλειδί που θα ανανεώσει τις λιγοστές ελπίδες παραμονής είναι αυτό με τον Ηρακλή Κηφισιάς το μεθεπόμενο Σάββατο στη Νέα Ιωνία. Η Κομλένοβιτς άρχισε ήδη προπονήσεις με τους Ίωνες. Την Πέμπτη έκανε την πρώτη της προπόνηση και θα αγωνίζεται ακραία, ενώ εάν χρειαστεί παίζει και διαγώνια όπως και στο Ανατόλια τη σεζόν 2012-13. Η Κομλένοβιτς είναι γεννημένη 7 Φεβρουαρίου 1986, έχει ύψος 1.83 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται πως την προσεχή Τετάρτη 8 Ιανουαρίου θα γίνει η εξ αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών, ενώ ο Β΄γύρος θα ξεκινήσει κανονικά από το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ