1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2013 02:01

Οικονόμου:«Το παιχνίδι έληξε 2-1»

Να επαναληφθεί ο αγώνας ζήτησε ο Απόστολος Οικονόμου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε κακόγουστο αστείο την διαιτησία της αναμέτρησης.

«Χωρίς να φανώ ασεβής προς τον συνάδελφο μου Γιάννη Νικολάκη, αλλά και το σωματείο του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι έληξε με 2-1 σετ! Όλος ο κόσμος έχει δει τι ακριβώς έχει συμβεί, θεωρώ ότι ο αγώνας πρέπει να επαναληφθεί και αν δεν δικαιωθούμε στην ένσταση που καταθέσει θα πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση.Τελειώνει το 2013 για μας άσχημα, με ένα κακόγουστο αστείο από την διαιτησία. Δεν ξέρω αν είναι ανθρώπινο το λάθος γιατί ήταν χοντρό. Τρία άτομα δεν έκαναν καλά την δουλειά τους».

Φένια Παπαγεωργίου:«Αγανάκτησα»

Η υπεύθυνη της γυναικεία ομάδας της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι έγινε λάθος στο 13-8. Η αλλαγή δεν είχε κλείσει. Είναι ένα γεγονός ενστάσιμο. Αγανάκτησα δεν παράγοντας και σαν αθλήτρια γιατί δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη».

1 σχόλιο

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 23:24 posted by AEKVCfan

    ένας άνθρωπος που ποτέ μα ποτέ δεν μιλάει για διαιτησία- είτε φταίει είτε δε φταίει πάντα το παίρνει πάνω του- του έχουν καταλογίσει ένα νταμπλ που δεν φέρει εξ' ολοκλήρου την ευθύνη, αλλά δεν γίνεται επειδή δεν μιλάει να τον .... κατ' εξακολούθηση!
    απαράδεκτα όσα συνέβησαν στου ρέντη.. σκεφτόμουν αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με το ελληνικό βόλει που σβήνει!! αυτοκτονία το τρίτο σετ (παρά τα 2 βασικά διαιτητικά λάθη) στο τρίτο ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ