1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
21-12-2013 23:13

Αέρα ο Πανναξιακός... πέρασε και από το Κατσάνειο...

Επιβλητικός ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ηρακλή, επικρατώντας εύκολα με 3-0 στο Κατσάνειο..Ετσι η νέα χρονιά θα βρει τις Ναξιώτισσες στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό. 

 

Η ομάδα της Νάξου έδειξε την ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ηρακλή που γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα..

Βέβαια σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε και η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων στο μπλοκ (13 έναντι 4) αλλά και στα λάθη (25 έκανε ο Ηρακλής, 16 η Νάξος), ενώ κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το β’ σετ.

Εκεί ο Γηραιός έφτασε σε σετ μπολ (24-23) όμως το μπλοκ της Νάξου έφερε ένα σερί 0-3 για το 24-26 και στη συνέχεια η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς έφτασε άνετα στη νίκη.

Ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του αλλά και από την εξέλιξη της αναμέτρησης έμεινε ο Ζόραν Κόβαζιτς που δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη στο κλείσιμο της χρονιάς. Αυτό το ματς ήταν δύσκολο ψυχολογικά για εμάς, ξεκινήσαμε με πολλά λάθη στο σερβίς, αλλά στη συνέχεια δείξαμε μια ωριμότητα στη διαχείριση του αγώνα, έχοντας καλή λειτουργία στο κομμάτι μπλοκ άμυνα, αλλά και στην κόντρα επίθεση. Ειλικρινά πίστευα ότι στον πρώτο γύρο θα είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά τα κορίτσια με πολύ γρήγορη πρόοδο με έχουν εκπλήξει ευχάριστα»


Τα σετ: 21-25, 24-26, 16-25
Ηρακλής (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Λ. 2, Βέλλιου 4 (3/16 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. – 22% άριστες), Κυριακίδου 8 (6/11 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κωνσταντινίδου Ελ. 8 (7/15 επ., 1 άσο), Στράντζαλη 14 (12/26 επ., 2 άσοι, 50% υπ. – 29% άριστες), Παπαστεφάνου 9 (9/27 επ.), Αρτακιανού –λ (63% υπ. – 25% άριστες) / Καλαϊτζίδου –λ, Αλτίνη
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Τρίβουνιτς 8 (5/16 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 56% υπ. – 31% άριστες), Κωνσταντινίδου 3 (1/5 επ., 2 μπλοκ), Τσέσλιαρ 5 (2/4 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Ράντοβιτς 10 (8/21 επ., 2 άσοι, 41% υπ. – 18% άριστες), Καρπουζά 10 (6/16 επ., 4 μπλοκ) Εμμανουηλίδου 12 (8/14 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Κακουράτου –λ (50% υπ. – 30% άριστες) / Φάρκωνα, Λαγουδάκη 3 (3/4 επ.) 

2 σχόλια

  • Comment Link dennis Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 15:04 posted by dennis

    Εσύ δεν έλεγες ότι η ομάδα ενισχύθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε;Άτιμος ο γραφικός.Θεωρείς για γέλια τις ομάδες που είναι κάτω από τον Ηρακλή για να μειώσεις την ομάδα αφού λόγω της ασχετοσύνης σου δεν μπορείς να κρίνεις με σοβαρά κριτήρια.

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 08:10 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Θελω να δω ολους αυτους τους τυπους που παριστανουν τη διοικηση τι εχουν να πουν. Εχω ξαναγραψει οτι ευτυχως που υπαρχουν 2-3 ομαδες για γελια και θα σωθει και φετος η ομαδα. Η αμεσως επομενη ομαδα για γελια ειναι αυτος ο Ηρακλης ετσι οπως τον εφτιαξαν οι ασχετοι που λενε οτι διοικουν. Αγαπητοι με μαγκιες και κους κους στα κυλικεια δε διοικουνται ομαδες. Απαιτειται σοβαροτητα και γνωση που ουτε κατα διανοια εχετε και φυσικα μια αλφα οικονομικη ανεση που επισης δεν εχετε αφου στον Ηρακλη δεν υπαρχει ουτε μαντηλι για να κλαψετε. Το μονο που κανετε επιτυχημενα ειναι να κατηγορειτε αδικα και να διαβαλλετε ανθρωπους που προσφεραν και βοηθησαν γιατι δεν τους γουσταρετε αλλα λαι γιατι. Τους φοβαστε. Αλλιως δεν εξηγειται. Ακαδημιες ανυπαρκτες, αθλητες στις υποδομες ελαχιστοι και γυναικεια ομαδα στην καλυτερη περιπτωση μετρια. Για την ανδρικη ας μη μιλησουμε καλυτερα. Ανυπαρκτη τελειως βολοδερνει στη μεση της Α2. Αλλα και η γυναικεια χωρις τη Στραντζαλη θα ηταν πρωτο φαβορι για φουντο. Και βεβαια η Στραντζαλη δεν εμεινε ουτε για τον Ηρακλη ουτε για τα λεφτα ουτε για να κανει το κομματι του ο εφορας.
    ΥΓ: μα καλα ειναι αληθεια οτι στον ΓΣ Ηρακλη παιχουν δανεικοι αθλητες απο τον ΑΣ Ηρακλη; Ε τοτε τι σκουζετε και δε θελετε τον ΑΣ; Ουτως η αλλως ειναι η μονη λυση. Αργα η γρηγορα. Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα μηπως σωθει και τιποτα. Ρε σεις δεν αφησατε τιποτα ορθιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ