1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2013 16:09

Στη Nova το ντέρμπι των γυναικών

Το ντέρμπι κορυφής της Α1 βόλεϊ Γυναικών είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 1 & Novasports 1 HD τον μεγάλο αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Δύο κορυφαίες ομάδες οι οποίες πρωταγωνίστησαν την περσινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ και o δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ενός βαθμού, αναμετρώνται στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» και υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα στους συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε live streaming μέσω του WEB TV του www.Novasports.gr.

Πηγή: novasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ