1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2013 20:20

Χαντάβα:«Κάθε παιχνίδι και καλύτερες» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε η Εύα Χαντάβα μετά την νίκη των Βριλησσίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Ελληνίδα ακραία αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές διαφορές των παιχνιδιών με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

«Καταρχήν αισθάνομαι χαρούμενη, η ομάδα μου πήρε την νίκη. Σίγουρα αισθανόμουν περίεργα, απέναντι στην πρώην ομάδα μου αλλά όπως είπα έπαιξα για την ομάδα που ανήκω και είμαι χαρούμενη για το αποτέλεσμα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τι άλλαξε για την ομάδα των Βριλησσίων σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ

«Πιστεύω στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν το πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι της χρονιάς και είχαμε τα κενά μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προπόνηση, μας βγήκε και στους αγώνες και ήμασταν πιό έτοιμες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα ήμασταν πιο επιθετικές σε σχέση με την ΑΕΚ και θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια. Πιστεύω στον επόμενο γύρο εμείς και πολλές ομάδες θα παρουσιαστούν βελτιωμένες και το επίπεδο που θα παρουσιαστεί θα είναι πολύ καλύτερο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ