1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2013 17:24

Ντέρμπι στο Ζηρίνειο, πρώτη νίκη ψάχνουν οι Ίωνες

Τρεις αγώνες της Α1 Γυναικών θα πραγματοποιηθούν αύριο (14/12), με τις υπόλοιπες τρείς να συνεχίζονται την Κυριακή (15/12) με το ντέρμπι των Βριλησσίων και του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει.

Την αυλαία ανοίγει το παιχνίδι του Ηρακλή Κηφισιάς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο κλειστό του Ζηρινείου σε ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες.

«Εμείς ετοιμαζόμαστε για έναν ακόμη τελικό… Είναι ματς οριακό και με έναν αντίπαλο που αυτή τη στιγμή έχουμε ίδιους στόχους», παραδέχθηκε ο Σπύρος Χουντουμάδης ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες υπολογίζει και στη βοήθεια της Βλαχάκη και συμπλήρωσε: «Υπάρχει πίεση στην ομάδα, όμως βλέποντας την ομάδα όλη την εβδομάδα πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Δουλέψαμε καλά και παρόλο που ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα με καλές μονάδες πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Πίεση έχει κι ο Ηρακλής, αφού έχει μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα και θα είναι πολύ σημαντικό το ποια ομάδα θα καταφέρει να μπει πιο γρήγορα στο πνεύμα του αγώνα».

Στον Ηρακλή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Βαλεντίν Μίλεφ να υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες και να δηλώνει: «Δεν ξέρω αν είναι τελικός, αφού ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος, αλλά σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Τις τελευταίες ημέρες βλέπω τα κορίτσια να έχουν μεγάλη όρεξη και νομίζω ότι υπάρχει κίνητρο στην ομάδα. Η Κηφισιά έχει αρκετές νεαρές αθλήτριες και κάποιες έμπειρες, ωστόσο πρέπει να της πιέσουμε για να έχουμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα».

Να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία το Μαρκόπουλο

Από τις 2 Νοεμβρίου έχει να νικήσει στην έδρα του ο Πανναξιακός (νίκησε την Σταυρούπολη αλλά έχασε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό) και θα προσπαθήσει να την πετύχει εναντίον του Μαρκόπουλου. η ομάδα της Νάξου βρίσκεται στην 5η θέση και το Μαρκόπουλο στην 7η έχοντας πετύχει τρείς νίκες μετά από τέσσερις αναμετρήσεις.

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι μια σειρά αγώνων που θέλουμε να την κλείσουμε νικηφόρα και το Μαρκόπουλο είναι ένα από αυτά τα ματς», δήλωσε η Άννα Καρπουζά και συμπλήρωσε: «Ο αντίπαλος μας έχει μια μαχητική ομάδα, δείχνει ότι έχει βρει ένα καλό ρυθμό και θέλει προσοχή. Κι εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση, βλέπουμε καθημερινά ότι η δουλειά που κάνουμε βγαίνει στο γήπεδο και θέλουμε με το τέλος του πρώτου γύρου να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Ο Πανναξιακός δεν έχει προβλήματα ενώ το Μαρκόπουλο ταξίδεψε στις Κυκλάδες χωρίς τη μόνιμη απούσα Κίντρα Κάρλσον, αλλά με βλέψεις για θετικό αποτέλεσμα.
«Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί με νίκη μπορούμε να βρεθούμε και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Βέβαια είναι και πολύ δύσκολο, αφού παίζουμε στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας. Εμείς έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας στα τελευταία παιχνίδια κι αν το κάνουμε και αύριο τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα…», τόνισε ο Γιάννης Ορφανός.

Για την πρώτη νίκη οι Ίωνες

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας οι Ίωνες που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αντιμετωπίζουν τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό (μετράει τρεις σερί νίκες).
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θα προσπαθήσουμε, δεδομένου ότι παίζουμε στην έδρα μας, για το καλύτερο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μάρκου Κωβαίου ο οποίος την τελευταία στιγμή θα μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στην Μαρία Ντόνα (υπέστη λουμπάγκο).
«Για μας είναι ξεκάθαρος στόχος η νίκη. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία, σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον κάθε αντίπαλο γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης που υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες και κατέληξε: «Οι Ίωνες έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία κι είναι λογικό ότι θα διεκδικούν πόντους από κάθε παιχνίδι. Κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να το κάνουν στο αυριανό ματς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/12/2013
Ζηρινείου, 15.00, ΓΣΚ Ηρακλής - ΓΣ Ηρακλής, Μεταξά - Καπάνταης
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου, Τσίτσικας - Προκοπίου
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες - ΑΟ Παναθηναϊκός, Μουλά Ειρ. - Χλωρός

Κυριακή 15/12/2013
Απόλλωνα, 17.00 ΑΕΚ - ΟΠ Ρεθύμνου, Μόσχος - Κολτσίδας
Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΣ Μακεδόνες, Κυριακόπουλος - Δανιηλίδου
Βριλησσίων, 18.00, ΦΟ Βριλησσίων - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Κυριοπούλου - Τσιμπινός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ