1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 15:30

Με Γιακουμή και Καββαθά στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έκανε χθες (9/12) η ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε σήμερα για την Ολλανδία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σλίντρεχτ για το Challenge Cup.
Η Ένωση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και ταξίδεψε πάνοπλη στην Ολλανδία. Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Δήμητρα Γιακουμή και Άννα Καββαθά ενώ δεν θα ταξιδέψουν οι μικρές Φάκη, Γκέου που έχουν σχολικές υποχρεώσεις και η Μπούσια που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από το τεχνικό τιμ στην αποστολή βρίσκονται εκτός από τον προπονητή οι δυο συνεργάτες του Καραχάλιος και Αγγελάκης καθώς και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Δούκας. 

Η ομάδα αναχώρησε στις 7 το πρωί για το Άμστερνταμ μέσω Κωνσταντινούπολης και από κει θα πάει οδικώς στο Σλίντρεχτ, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα (19:30) στο γήπεδο του αγώνα.

«Φεύγουμε για την Ολλανδία για το ματς με την Σλίντρεχτ και ελπίζουμε να γυρίσουμε με τη νίκη. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να έρθουμε την άλλη εβδομάδα εδώ να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup» δήλωσε η εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Δήμητρα Γιακουμή.

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 13:46 posted by aekfan

    Γνωρίζει κανείς αν δείχνει κάπου το παιχνίδι; Ευχαριστώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ