1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2013 16:35

Ντέρμπι σε... τρία μέτωπα και επιστροφή στην «ελληνική πραγματικότητα» για τον Ολυμπιακό

Πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική θα είναι η 9η της Α1 γυναικών, καθώς αρκετούς αμφίρροπους αγώνες. Το Σάββατο γίνονται τέσσερις αγώνες και πρώτος από όλους είναι αυτός του ΟΠΕΡ με τα Βριλήσσια.
Τεστ στο Ρέθυμνο για τα Βριλήσσια

Πολύ καλό είναι και το ντέρμπι του Ρεθύμνου, όπου ο ΟΠΕΡ υποδέχεται τα Βριλήσσια. Η γηπεδούχος, την περασμένη αγωνιστική επανήλθε στις επιτυχίες μετά από 5 σερί ήττες και θέλει να αποδείξει ότι ξεκινάει την… αναρρίχηση.
«Τα Βριλήσσια είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια, ιδιαίτερα αγωνιζόμενοι στην έδρα μας και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Σεβόμαστε τα Βριλήσσια που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, όμως θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα θα καλύψει εν μέρει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών», είπε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ο οποίος μετά τη νίκη επί του ΕΟΣ βλέπει «να έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Υπάρχει διαφορετική ψυχολογία κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τα Βριλήσσια γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι αθλήτριες είδαν, επιτέλους, το χρώμα του χρήματος.

 «Υπήρξε μια μικρή απογοήτευση κυρίως για τον τρόπο που χάθηκε το ματς με την ΑΕΚ και θέλουμε να δείξουμε σ’ αυτό το επίσης δύσκολο ματς ότι η άσχημη απόδοση σε κάποια σημεία του προηγούμενου αγώνα ήταν μια κακή παρένθεση», είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης και συμπλήρωσε: «Έχουμε διαβάσει, έχουμε αναλύσει καλά το Ρέθυμνο και θέλουμε να περιορίσουμε την Νίκιτς αλλά δεν είναι η μοναδική απειλή για εμάς. Γενικά έχουμε μια δοκιμασία σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που θέλει τους βαθμούς και χρειάζεται προσοχή».


Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Στο Κατσάνειο ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι. Η γηπεδούχος έκανε μια νέα αρχή με τον Βαλεντίν Μίλεφ στον πάγκο κερδίζοντας του Ίωνες.  Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με την Ελένη Κωνσταντινίδου, που έχει  ενοχλήσεις στη μέση αλλά μάλλον θα παίξει.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Μετά τη νίκη κόντρα στους Ίωνες έχουμε αποκτήσει ψυχολογία, αλλά επιπλέον κίνητρα για να κερδίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με καλές επιθετικούς. Είναι ένα παιχνίδι που θα το κερδίσει η ομάδα που θα κάνει λιγότερα ατομικά λάθη», δήλωσε ο Βούλγαρος τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Κατσάνειο όπου πριν από δύο εβδομάδες κέρδισε τους Μακεδόνες κι όπως τόνισε ο Γιώργος Ρούσης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε σαν ομάδα. Στόχος είναι η νίκη ώστε να εδραιωθούμε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό των πράσινων: «το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή καθώς ο Ηρακλής είναι μία καλή ομάδα η οποία δεν έχει δείξει ακόμη τις δυνατότητες της στο πρωτάθλημα, αλλά με την αλλαγή προπονητή επέστρεψε στις νίκες και σίγουρα θα έχει διαφορετική ψυχολογία. Πιστεύω όμως ότι αν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Από την Μπιέλσκο Μπιάλα στη Σταυρούπολη

Το αήττητο του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις έσπασε με την ήττα από την Μπιέλσκο Μπιάλα για το CEV Cup. Όμως επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα για να αντιμετωπίσει τον ΕΟΣ.

«Σαφέστατα έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον αντίπαλο μας, αλλά όλα τα ματς θέλουν προσοχή. Αυτό που ζήτησα από τα κορίτσια είναι να δείξουμε συγκέντρωση γιατί μας πήρε πολύ μεγάλη ενέργεια το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και δεν πρέπει να μπούμε στο ρυθμό του ΕΟΣ που έχει μια μαχητική ομάδα», δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης ο οποίος θα έχει στη διάθεση του και την Στέλλα Χριστοδούλου.

Στον ΕΟΣ η Κοκκινίδου έχει ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή της είναι αμφίβολη. Η Δημήτρης Σολκίδης δηλώνει: «Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να παίξουμε κόντρα στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο με στόχο να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα».

Να πάρουν...ανάσα Μαρκόπουλο και Ηρακλής Κηφισιάς

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και τον Ηρακλή Κηφισιάς. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Στη γηπεδούχο ομάδα η Κίντρα Κάρλσον παραμένει εκτός, ωστόσο όπως επεσήμανε ο Γιάννης Ορφανός: «Πλέον έχουμε μάθει στα δύσκολα και νομίζω ότι έχουμε αποδείξει πως αντέχουμε. Για μας κάθε εβδομάδα υπάρχει κι ένα ντέρμπι, αλλά σ’ αυτό το ματς αυτό που μετράει είναι η ουσία, δηλαδή οι βαθμοί, κι όχι τόσο η καλή εμφάνιση. Ο Ηρακλής Κηφισιάς μπορεί να προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα, αλλά έχει στις τάξεις του και κάποιες έμπειρες αθλήτριες οι οποίες μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις».

Ο Σπύρος Χουντουμάδης έχει το πρόβλημα με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη που έχει  ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες κι εμείς πρέπει να πάρουμε βαθμούς γιατί δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω. Ψυχολογικά σίγουρα υπάρχει μια σχετική πίεση μετά την ήττα από τους Μακεδόνες αλλά στη ροή του αγώνα θα το ξεπεράσουμε και πιστεύω θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», τόνισε ο τεχνικός του Ηρακλή.

 

Η 9η αγωνιστική

Σάββατο 7/12/2013
Ρεθύμνου, 17.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΦΟ Βριλησσίων, Καρπουζάς - Βλαχάκης
Μ. Μερκούρη, 18.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΕΟ Σταυρούπολης, Κυριοπούλου - Μάλφας
Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΟ Παναθηναϊκός, Δανιηλίδου - Τσιούλα
Μαρκόπουλου, 19.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣΚ Ηρακλής, Προκοπίου - Φραγκάκης


Κυριακή 8/12/2013
Χαλάστρας, 15.30, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟΝ Πανναξιακός, Σιμίδης - Μπέλλος
Απόλλωνα, 18.30, ΑΕΚ - ΑΣΠ Ίωνες, Μεταξά - Χρηστίδης                                                                                 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ