1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2013 21:00

Μονζόνι:«Απολαμβάνω την εμπειρία»

Η 29άχρονη Τσέχα κεντρική, που είχε 15 πόντους (14/17 επιθέσεις, 1 μπλοκ) μίλησε στην ΕΟΠΕ για την ανάδειξη της σε πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) της 6ης αγωνιστικής, για τις εντυπώσεις της από τη μέχρι τώρα Ελληνική της εμπειρία και τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν.
«Είναι μια πολύ ωραία έκπληξη και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχα αναδειχθεί MVP. Ευχαριστώ αυτούς που με ψήφισαν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε αυτό το ντέρμπι». 

Για το πώς έζησε το πρώτο της Ελληνικό ντέρμπι: «Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα σε ένα γεμάτο γήπεδο που είχε μόνο οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο και ξεχωριστό. Σίγουρα ήταν καλύτερα για τον Παναθηναϊκό που είχε τον κόσμο μαζί του, αλλά προσωπικά προτιμώ να παίζω σε ένα γεμάτο γήπεδο κι ας έχει οπαδούς από τον αντίπαλο, παρά να παίζω σε ένα άδειο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η ομάδα της παραμένει αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Εμείς αυτό που κάνουμε από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οι στόχοι που έχουμε θέσει για την ομάδα φέτος είναι πολύ υψηλοί και εμείς προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι κάθε φορά. Φτάσαμε κοντά στο να ηττηθούμε το Σάββατο, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε το παιχνίδι και πλέον έχουμε μπροστά μας αρκετά δύσκολα ματς μέσα στον Δεκέμβριο»

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι ακριβώς όπως το περίμενα… Είναι καλό το Ελληνικό πρωτάθλημα και υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες»

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Έχουμε στόχους ως ομάδα... Κι αν υπάρχει κάποιος προσωπικός στόχος αυτός είναι στο να βοηθάω την ομάδα και τίποτα παραπάνω»

Για την επιλογή της να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Απολαμβάνω την ελληνική μου εμπειρία κάθε στιγμή. Είμαι σε μια πολύ όμορφη χώρα και ανήκω σε ένα μεγάλο σύλλογο ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος. Είναι η πρώτη μου φορά που ήρθε στη χώρα σας και σ’ αυτούς τους δύο μήνες είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Περιμένω με ανυπομονησία την Παρασκευή τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου κι ελπίζω στις δέκα ημέρες που θα μείνουν εδώ να προλάβω να τους δείξω όσα περισσότερα μπορώ από την Αθήνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ