1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2013 21:16

«Τέλος καλό, όλα καλά» για τον Ρουμελιώτη, «μαχητικό πνεύμα» έδειξε το Μαρκόπουλο

Ευχαριστημένος από τις αθλήτριες των Βριλησσίων φάνηκε ο τεχνικός της ομαδας, Μανώλης Ρουμελιώτης μετά τη νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο.
«Παίξαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά στο 3ο σετ κάναμε κάποια λάθη παραπάνω από το επιτρεπτό όριο με αποτέλεσμα να το χάσουμε. Αυτό που έγινε όμως πιστεύω θα μας βοηθήσει ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε περισσότεροι σοβαροί. Αυτή η απώλεια μας έκανε καλό γιατί είδαμε είδαμε και την αντίδραση της ομάδας μετά από ένα χαμένο σετ. Τέλος καλό όλα καλά και το μυαλό μας τώρα είναι στο επόμενο ματς με τη Νάξο», δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ενώ παρά την ήττα της ομάδας του ικανοποιημένος εμφανίστηκε κι ο Γιάννης Ορφανός: «Με στεναχώρησε το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πολύ μουδιασμένα τον αγώνα, αλλά μετά από το πρώτο σετ είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Σε όλα τα άλλα σετ δείξαμε το μαχητικό πνεύμα που έχουμε ως ομάδα και αν δεν κάναμε τόσο λάθη στο τέλος του δ’ σετ ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ