1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2013 22:08

Διπλασίασε τις νίκες του ο Πανναξιακός, 3-0 την Σταυρούπολη

Δύο στα δύο για τον Πανναξιακό, που για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, νίκησε εύκολα τον ΕΟ Σταυρούπολης με 3-0. Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς συνεχίζει αήττητη μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για την Σταυρούπολη είναι η πρώτη φετινή της ήττα μετά την νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο στο πρώτο σετ μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά, αλλά στη συνέχεια η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν πλήρης όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της Σταυρούπολης Δημήτρης Σολκίδης.

«Η Νάξος ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, έχοντας παίξει μάλιστα ακόμη καλύτερη από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Εμείς δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση κι έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, ωστόσο η Νάξος αν συνεχίσει έτσι τότε θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα» είπε ο τεχνικός του ΕΟΣ με τον Ζόραν Κόβαζιτς πάντως να ακούει ικανοποιημένος αλλά να παραμένει προσγειωμένος.

«Παίξαμε με σοβαρότητα από τον πρώτο πόντο κι αυτό μας επέτρεψε να ελέγχουμε τον αγώνα και να κερδίσουμε δίκαια παίζοντας καλό βόλεϊ. Σήμερα είχαμε γενικά καλή λειτουργία, αλλά στο μπλοκ η αλήθεια είναι ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά. Για μένα η ικανοποίηση έρχεται από την εικόνα των προπονήσεων όπου βλέπω την ομάδα μου να προοδεύει κάθε μέρα κι αυτό φαίνεται όταν έρχεται και η ώρα των αγώνων». 

 

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-12

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ