1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2013 20:44

MVP η... σούπερ Νίκιτς

Η Μπρανκίσα Νίκιτς του ΟΠΕΡ είναι η πολυτιμότερη αθλήτρια στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών. Η 27άχρονη στο ματς κόντρα στο Μαρκόπουλο σταμάτησε στους 35 πόντους έχοντας 26/51 επιθέσεις, 3 άσους και 6 μπλοκ ωστόσο όπως παραδέχθηκε η ίδια μιλώντας στο www.volleyballl.gr «ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα εγώ τον τίτλο της MVP. Είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και με κάνει να αισθάνομαι περίφημα».
Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τον ΟΠΕΡ αφού έχασε το πρώτο σετ, όμως για την ίδια αυτό ήταν φυσιολογικό. 
«Δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλά φιλικά παιχνίδια και ήταν λογικό να έχουμε πρόβλημα να βρούμε καλό ρυθμό. Όταν όμως έγινε αυτό, τότε νομίζω ότι δείξαμε ένα μέρος από τις δυνατότητες μας», είπε αρχικά κι αναφερόμενη στη δική της απόδοση παραδέχθηκε ότι: «ήταν μια ημέρα που ένιωθα υπέροχα και μου βγήκε στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά κι εγώ μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα στην ομάδα».

Όταν την ρωτήσαμε όμως για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα της φέτος η Νίκιτς απέφυγε να δώσει μια σαφή απάντηση… «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για το μέλλον. Προτιμώ να βλέπω το επόμενο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Εξάλλου είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Στα 27 της χρόνια έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε Φινλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία πριν έρθει στο Ρέθυμνο όπου «όπως και σε κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου. Εχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες και όλες οι εμπειρίες που είχα ήταν πολύ όμορφες. Μ’ αρέσει να γνωρίζω νέες κουλτούρες, αλλά δεν έχω πρόβλημα να μείνω κάπου πολλά χρόνια. Κι η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής στο Ρέθυμνο όλα μοιάζουν υπέροχα»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ