1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-10-2013 22:04

Χουντουμάδης : «Να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο» (video)

Το παρών στη συνέντευξη τύπου των 12 προπονητών της Α1 γυναικών έδωσε και ο Σπύρος Χουντουμάδης. Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς τόνισε πως η ομάδα είναι καινούρια και μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσει να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ευχαρίστησε και την ομοσπονδία για την προσπάθεια. 

 

 Αναλυτικά όσα είπε :

«Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την προσπάθεια που κάνει να αναβαθμίσει το γυναικείο πρωτάθλημα που έχει πολύ μεγάλη δυναμική σε σχέση με άλλα γυναικεία αθλήματα. Είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και με ανεβασμένο επίπεδο, παρά την κρίση στη χώρα μας. Έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, φαίνεται και από την εθνική ομάδα που κάνει νέο ξεκίνημα κι ελπίζω να συνεχιστεί. Στον Ηρακλή Κηφισιάς είχαν τον πήχη ψηλά τα προηγούμενα χρόνια. Εφέτος η ομάδα είναι νέα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Στόχος είναι από προπόνηση σε προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα να βελτιωνόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ