1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
20-10-2013 18:01

Ρούσης : «Έχουμε προβλήματα συγκέντρωσης»

Στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» μίλησε ο προπονητής της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Το volleynews.gr σας παρουσιάζει τις δηλώσεις :
«Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό σήμερα από ό,τι είχα δει όλο αυτό τον καιρό. Έχουμε προβλήματα συγκέντρωσης σε κάποια διαστήματα ακόμη και όταν κερδίζουμε και πρέπει να τα λύσουμε άμεσα. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ξανά τη συγκέντρωσή της που χάθηκε με τη διακοπή των δύο εβδομάδων. Ελπίζουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα με τα Βριλήσσια το Σάββατο».

8 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΝΑΘΑ 13 Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 20:49 posted by ΠΑΝΑΘΑ 13

    Τελικά αυτη η ομάδα έχει πειραξει πολλούς και πολλές,α υτο καταλαβαίνω. και περιεμνω να γραψουν και άλλοι και καόιοι φαν μιας παίκτριας

  • Comment Link pao pallavollo Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 12:18 posted by pao pallavollo

    Ρουσση μηπως εχεις ανασφαλειες ή προετοιμαζεσαι για τα πρωτα 4 παιχνιδακια? Βριλλησια, ΑΕΚ, Ρεθυμνο Ολυμπιακό? Προσεχε γιατι κατι τυποι που τωρα σου χτυπουν την πλάτη, αυτοι θα ειναι και οι πρωτοι που θα σε ριξουν.

  • Comment Link dirk Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 12:12 posted by dirk

    Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά απαγόρευσε την έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού.

  • Comment Link original 13 Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 08:21 posted by original 13

    Εχει δικιο και ο green kai o Michelle 13,διοτι ειναι αδιανοητο μετα απο 10 φιλικα,τετοιο δυναμωμα με μεταγραφες,και 3 μηνες προετοιμασια,να λες οτι εδω και καιρο γνωριζουμε το προβλημα ελλειψης συγκεντρωσης και καλουμαστε να το λυσουμε 5 ημερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος.Αν εισαι ανικανος να δημιουργισης τις σοβαρες προυποθεσεις στις αθλητριες που εσυ επελεξες για να καταλαβουν τι σημαινει η φανελλα που φορανε τοτε ποιος θα το κανη;Σοβαρεψου λοιπον μεσα και εξω απο το γηπεδο διοτι ο Παναθηναικος μπορει να ειναι σκαλοπατι για να ανεβης ψηλα,αλλα και να σκουντουφλησης και να μη ξανασηκωθης.Για ρωτα Τσιγκο,Παπαιωαννου κλπ,και θα καταλαβης.Καλη αγωνιστικη σαιζον με υγεια και επιτυχιες για την ομαδα μας.Και να ξερης Ρουση οτι εαν εσυ πετυχης θα ειναι καλο οχι μονο για τον ΠΑΟ,αλλα και για το βολλευ,ομως φιλε θελει δουλεια πολυ ,ταπεινοτητα και ποτε δεν εκθετουμε τις αθλητριες.

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 07:37 posted by pao29

    κοιταξτε ολοι εσεις μην καταπιειετε την χολη σας και σας χασουμε...ακομη δεν αρχισε το πρωταθλημα και αρχισαν οι κουκουλοφοροι να θαβουν..ρε green μηπως εισαι ufo πρασινο και λες οτι εισαι παναθηναικος;οσο για τον michelle 13 μαλλον για κομμωτρια μου κανει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ