1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2013 19:39

Συνεργασία με ορθοπεδικό για τους Ίωνες

Ο ΑΣΠ Ίωνες ανακοίνωσαν την συνεργασία του συλλόγου με τον ορθοπεδικό κ. Αναστάσιο Τόκη, ο οποίος εθελοντικά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία του συλλόγου μας με τον εξέχοντα ορθοπαιδικό χειρούργο κ. Αναστάσιο Τόκη, που εθελοντικά και χωρίς αμοιβή προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Ο κ. Αναστάσιος Β. Τόκης γεννήθηκε το 1971 στο Ντυσσελντορφ Γερμανίας, αποφοίτησε την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων.

Μετεκπαιδεύτηκε σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδας και του Εξωτερικού στις αρθροσκοπικές επεμβάσεις του ισχίου, του ώμου, του γόνατος, της ποδοκνημικής, στις αθλητικές κακώσεις και την τραυματολογία αποκτώντας πλούσια χειρουργική εμπειρία.

Ιδιαίτερο επιστημονικό του ενδιαφέρον αποτελούν οι αρθροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές όλων των βασικών αρθρώσεων καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων.
 
Τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας.
 
Το Δ.Σ. του ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ