1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2013 12:20

Κόνιαρης στον πάγκο του ΖΑΟΝ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την επιστροφή του Χρήστου Κόνιαρη στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ. Ο έμπειρος προπονητής γυρίζει στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς ανακοινώνει ότι προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο κ. Χρήστος Κόνιαρης.

Ο κ. Κόνιαρης επανέρχεται στον πάγκο της ομάδας που κοουτσάρησε το 2004, το 2006, το 2007 και το 2008.

Ο πολύπειρος τεχνικός με σπουδές στο Αθλητικό Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία έχει αναγνωρισμένο πτυχίο από την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης από το Coaching School USA, αγωνίστηκε ως αθλητής στον ΑΟ Κηφισιάς, τον Πανερυθραϊκό, τον ΑΟ Φιλοθέης, την ΑΕ Αγίας Παρασκευής, τον ΑΟ Πολιτείας, τον ΑΟ Δεξαμενή και τον Τριφυλλιακό. Έχει κουτσάρει εκτός από τον ΖΑΟΝ, τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, τον Τυφώνα, την Αγία Παρασκευή και την Παλλήνη.

Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία του ΖΑΟΝ με τον κ. Κόνιαρη: «Ο Χρήστος Κόνιαρης είναι ένας άνθρωπος του ΖΑΟΝ. Έχει συνδέσει την πορεία του με μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου μας. Χαίρομαι που τον έχουμε μαζί μας στην προσπάθεια που ξεκινάμε φέτος να επαναφέρουμε τον ΖΑΟΝ στην θέση που του αξίζει. Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που είχε ο Σύλλογος στην προσπάθεια αυτή. Τον καλωσορίζω και πάλι και του εύχομαι καλή δουλειά».
Διαβάστηκε 1561 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Αγιασμός για τον ΖΑΟΝ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ