1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 15:51

Ο σπουδαίος Γκαρσία μαζί με Σταθέλλο, Λινάρδο, Τανιγκούτσι, Xάκα στον Μίλωνα (vid)

Αλλάζει όλο το ρόστερ ο Μίλωνας που θα πορευτεί με δυο Γιαπωνέζους και χωρίς τον Μπόμπι Γιορντάνοφ...

Στον Μίλωνα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημοσθένης Λινάρδος. Ο 27χρονος διεθνής κεντρικός θα παίξει στον Μίλωνα με συμβόλαιο 33.000 ευρώ. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΑΠ κατάφεραν να εκτινάξουν τα κασέ των ελλήνων παικτών σε εξωφρενικά νούμερα, με την άρνηση αύξησης των ξένων.

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης συνεχίζει στον Φλοίσβο, ενώ μετά τον Γιαπωνέζο πασαδόρο  Ρίου Γιαμαμότο αποκτήθηκε και ο συμπατριώτης του Βατάρου Τονιγκούτσι (1.74, 1996) που έπαιζε στην Πάντοβα. Από την ίδια ομάδα αποκτήθηκε και ο αντικαταστάτης του Μπόμπι Γιορντάνοφ. Ο Πορτορικανός διαγώνιος  Γκαρσία Φερνάντες Γκάμπι (1999, 2.00) που έχει και αμερικάνικο διαβατήριο.  Μετά τις σπουδές σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο μετακόμισε στην Ιταλία, στις Τσιβιτανόβα, Πάντοβα. Αναδείχθηκε κορυφαίος διαγώνιος και σκόρερ στους Παναμερικανικούς Αγώνες κάτω των 19 το 2017. Κατέκτησε το 2022 το πρωτάθλημα Ιταλίας με την Τσιβιτανόβα και αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του αναμένεται να είναι ο κορυφαίος διαγώνιος της   Volley League. Kέρδισε στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα 240 πόντους σε 21 αγώνες με 28 άσους και 12 μπλοκ. Τις δυο προηγούμενες χρονιές είχε 146 και 162 πόντους στο καμπιονάτο.

Τις θέσεις των βασικών κεντρικών θα διεκδικήσουν οι Λινάρδος, Θεοδόσης και ο νεαρός ταλαντούχος  Άγγελος Σταθέλος (2.01, 19) που έπαιξε στον Ηρακλή και στον Έβρο Σουφλίου. Αν και Ορεστιαδίτης απέρριψε πρόταση του Άθλου και προτίμησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Λίμπερο θα είναι ο Ιάπωνας Βατάρου Τονιγκούτσι που κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Ιαπωνίας και φέτος έπαιξε στην Πάντοβα. Θα είναι ο μοναδικός ξένος λίμπερο στην Volley League.

O Mίλωνας περιμένει απάντηση από τον oυκρανό ακραίο Πολουγιάν και αν είναι θετική θα κλείσει το ρόστερ του. Θα εντάξει στην δύναμη του και τον Σπύρο Χάκα που τραυματίστηκε και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε έξι μήνες.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ