1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-04-2015 13:13

Νεος... συνεργάτης για τον ΖΑΟΝ

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Ένας χορηγός σηρίζει την προσπάθεια του ΖΑΟΝ
Η Transcombi Express AE συνεχίζοντας τη στήριξη σε αθλητικούς φορείς, με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, ανακοινώνει την υποστήριξη της στη γυναικεία ομάδα Βόλεΐ του ιστορικού συλλόγου ΖΑΟΝ Κηφισιάς

Η Transcombi Express AE είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε το 1986 απ’ τον Ιωάννη Καπετανάκη και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες 3PL: Αποθηκεύσεις, Μεταφορές, Διεθνείς Μεταφορές. Διαθέτει 3 σύγχρονα συγκροτήματα Αποθηκεύσεων σε Αττική και Βοιωτία, με συνολικό εμβαδόν εκτάσεων Αποθηκών 42.500 τμ.

Ο ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ (ΖΑΟΝ) ιδρύθηκε στην Κηφισιά το 1962, συσπειρώνοντας γύρω του τους κατοίκους της Κηφισιάς, της Πολιτείας και των όμορων Δήμων. Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΖΑΟΝ είναι μία από τις πιο ιστορικές και πολυνίκεις ομάδες στο άθλημα σε πανελλαδικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει 5 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Ελλάδας και έχει διαγράψει σημαντική ευρωπαϊκή πορεία Φέτος αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.
Διαβάστηκε 884 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link στον τακο Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 18:53 posted by στον τακο

    το 4 όλα τα λεφτά !!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ