1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2024 22:24

Παραίτηση Ρούση από την Θέτιδα

Ο  Γιώργος Ρούσης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Θέτιδας και παρότι η διοίκηση δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του ήταν αμετάπειστος.

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Ρούσης χώρισε από την Θέτιδα, πριν από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. Η Θέτιδα  μετά από τέσσερις  σερί ήττες, από ΠΑΟΚΑΟ ΘήραςΠεύκα και Ολυμπιακό αναζητά την επιστροφή στις νίκες.

Remaining TimeΤο γεγονός ότι η Θέτιδα είχε δύο νίκες στα δέκα τελευταία επίσημα ματς, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην παραίτηση τον Έλληνα τεχνικό.

Τον χορό των διαζυγίων στην Volley League γυναικών άνοιξε ο ΠΑΟΚ που δεν προχώρησε με τον Αταμάν, συνέχισε ο Άρης με την αντικατάσταση του Σκουλικάρη με τον Τσαϊρέλη και ακολούθησε ο Απολώνιος που αντικατέστησε τον Μπουτσορή με τον βοηθό του Στέφανο Χριστοδουλάκη. Ενδιάμεσα αποχώρη ο Αγγελής από την Λαμία και ανέλαβε ο Αγγουράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ