1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2013 17:32

Τη Δευτέρα η «κιτρινόμαυρη» πρώτη χωρίς Φερνάντεζ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετρούν αντίστροφα πλέον στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς σε λίγες ημέρες αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής της ομάδας Αποστόλης Οικονόμου έχει ενημερώσει τις αθλήτριες του συλλόγου, με τις περισσότερες να έχουν ήδη επιστρέψει στην Αθήνα.

Στην πρώτη προπόνηση θα βρίσκονται όλες οι αθλήτριες της ΑΕΚ, εκτός από την Μαρίσα Φερνάντεζ η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισπανίας. Θυμίζουμε πως στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος και οι τρεις νεαρές, Τσαπρούνη, Γκέου και Φάκη. Οι δύο πρώτες προέρχονται από το τμήμα των  Κορασίδων, ενώ η δεύτερη αποκτήθηκε από τον Σ.Φ. Μελισσίων. Θα ακολουθήσει παραρουσίαση των αθλητριών.

Φέτος, η ομάδα θα προπονείται το πρωί στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο θα χρησιμοποιεί και ως έδρα, και το απόγευμα στο κλειστό της Εθνικής Οδού.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος. Οι κάρτες τιμώνται 30 ευρώ και θα πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, Λεωφόρος Δεκελείας 138-140.

πηγή: enwsi.gr

Διαβάστηκε 984 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ