1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2013 23:29

«Έδειξε ότι με θέλει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η Ένωση συνεχίζει με την Αθηνά Παπαφωτίου στη θέση της πασαδόρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η αθλήτρια της ΑΕΚ σε δηλώσεις στο aek-live.gr δηλώνει πολύ χαρούμενη για την εξέλιξη αυτή και τονίζει πως θέλει τη νέα χρονιά να κατακτήσει ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ΑΕΚ για τρίτη χρονιά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν ώστε να παραμείνω. Μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο τα πράγματα βελτιώνονται με τη Φένια Παπαγεωργίου και τον Κώστα Παπαδημητρίου αλλά και με τη νέα διοίκηση. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει ότι δεν κατάφερε πέρισυ, ενώ έξτρα κίνητρα για μένα ήταν η συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και η παρουσία του κόσμου που πάντα βρίσκεται δίπλα μας.»

Πηγή: aek-live.gr

Διαβάστηκε 1334 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ