1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2016 13:25

Κοσμά: «Φεύγω σαν φίλη, δεν κλείνω την πόρτα στην ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Η Σοφία Κοσμά θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς και παραχώρησε συνέντευξη στο enwsi.gr και αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, τονίζοντας πως φεύγει σαν φίλη και δεν της κλείνει την πόρτα στο μέλλον.
«Η φετινή χρονιά στην ΑΕΚ είχε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της. Σίγουρα όλες οι αθλήτριες θα θέλαμε να είναι καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά την οργάνωση, παρόλα αυτά προσωπικά φεύγω ευχαριστημένη γιατί είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Κουτά τον οποίον ευχαριστώ πολύ. Όπως επίσης και τον προπονητή μου Μανώλη Ρουμελιώτη αλλά και όλες τις συμπαίκτριες μου. Σίγουρα η έκτη θέση η οποία τερμάτισε φέτος η ΑΕΚ δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα και την δυναμικότητα της αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάποια πράγματα λειτουργούσαν καλύτερα θα ήταν καλύτερη και η πορεία.

Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν σημαίνει κάτι ελπίζω η ΑΕΚ να ξαναβρεθεί στο επίπεδο που της αρμόζει γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρα μέσα στις επιλογές μου. Φεύγω σαν φίλη και δεν κλείνω καμία πόρτα για το μέλλον.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας όλη αυτή την χρονιά παρόλο που οι συνθήκες δεν βοηθούσαν καθώς παίζαμε σε σχολικό γήπεδο με πολύ μικρή χωρητικότητα η οποία δεν μπορούσε να υποστηρίξει την μεγάλη δύναμη του κόσμου της ΑΕΚ».
Διαβάστηκε 1855 φορές

5 σχόλια

  • Comment Link filadelfiotis Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 08:22 posted by filadelfiotis

    alex1 το μελος του πρασινου κοπαδιου που ικανοποιειται μασωντας το κουτοχορτο που τους ταιζουν,νομιζει οτι οι αθλητριες ειναι και αυτες μελη της αγελης.Μπραβο στη Κοσμα που τους την εκανε,αφηνωντας τους στα κρυα του λουτρου,μπραβο και στη Κουντουρα που δεν δεχτηκε να συμμετασχη στην πρασινη αγελη.Φετος θα δης δακρυ,ο λαλιστατος κριτης των παντων ομως εκει γυρω στα χριστουγεννα θα παθη πολυμηνη μουγκα παλι,και θα εμφανιστη το καλοκαιρι για να ανακοινωνη τις μεταγραφαρες που ποτε δεν θα γινουνε και θα του φταινε ξανα προπονητες,αθλητριες,διοικησεις και η τυφλα του που δεν τον αφηνει να δη πιο πανω απο τη μυτη του.

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 06:42 posted by pao29

    posted by alex1...μαλλον δεν καταλαβες...η αθλητρια μπορει να παειο οπου θελει και να παιρνει τα λεφτα της...μην πουλανε ομως οπαδιληκι και συναισθημα...μπορουν να πουν κυριοι ευχαριστω και οταν βρειτε χρηματα τα ξαναλεμε...

  • Comment Link alex1 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 10:20 posted by alex1

    pao29 βλακεία της που δεν έκατσε να παίζει τζάμπα

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 06:51 posted by pao29

    κοσμα μου θυμισες την κουντουρα που οταν εφυγε ειπε δεν κλεινω την πορτα...αλλα οταν ανθισουν τα μαρουλια θα ξαναρθω...και κλαμα η κυρια ρε παιδακι μου...

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 09:51 posted by κωσταςπ.

    Σοφια σε θελουμε στον Ολυμπιακο.καντε καμμια κινηση κυριε Κουντουρη οχι μονο το πολο γυναικων και το μπασκετ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ