1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-06-2016 20:53

Εν αναμονή συναντήσεων στην ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σημαντική χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη εβδομάδα για την ΑΕΚ, με την διοίκηση να έχει προγραμματίσει μπαράζ συναντήσεων.

Τα πράγματα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν εξελίσονται με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο σε ισχύ κάτι που σημαίνει πως η διοίκηση πρέπει να συζητήσει με όλες τις παίκτριες από την βάση. 

Ωστόσο, οι οφειλές είναι αρκετές και κάθε αθλήτρια για να φορέσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τα κιτρινόμαυρα χρειάζεται κάποιες εγγυήσεις, εγγυήσεις που δεν είναι εύκολο να δωθούν και να τηρηθούν. 

Εκτός από αθλήτριες, αυτή τη στιγμή η Ένωση δεν έχει ούτε προπονητή, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να παραμείνει στην ομάδα αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. 

Μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο, θα υπάρχουν κάποιες, ακόμα, συναντήσεις με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, μετά και την ενημέρωση της διοίκησης για την οικονομική κατάσταση του τμήματος από τον πρώην team manager, Xρήστο Δούκα.

Το κυριότερο πρόβλημα το οποίο είναι η χρηματοδότηση του τμήματος από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, δεν έχει λυθεί ακόμα.

Διαβάστηκε 1270 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link giannis volleyball Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 05:30 posted by giannis volleyball

    Τραγικοί.Εχουν βάλει εκεί κάποιον προσωρινό άσχετο με το βόλλευ και προσπαθούν να πάρουν ότι πετάνε οι άλλοι,κανά παιδί από παιδική χαρά και ίσως αναστήσουν καμία αθλήτρια που έχει σταματήσει εδώ και καμιά πενταετία.Οτι έρθει , αν ερθει δεν θα είναι ούτε για Α2 αλλά για τοπικό.Αλλά μη φοβάστε πήραμε το Μπακασέτα στο ποδόσφαιρο...

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 20:18 posted by aekfan

    pao29 έχεις δίκιο, δυστυχώς. Εξευτελισμός.

  • Comment Link Tzo Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 09:59 posted by Tzo

    Εγω βλεπω Ηλυσιακό

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 08:19 posted by pao29

    κλειστε το ρε παιδια να τελειωνουμε...και να κατεβει θα παει κατευθεια Α2...οποτε γλυτωστε τα φετεινα εξοδα δηλωνοντας αδυναμια...και ο καταπληκτικος προεδρος της εοπε που τα δινει ολα για το βολλευ θα βρει καποια αλλη ομαδα...(βλεπω πορφυρα παλι)...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ