1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2016 19:18

Λαμπρινίδου: «Να κρατήσουμε την ΑΕΚ ψηλά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου και η Μαρία Λαμπρινίδου μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς.
Παράλληλα αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ηλιούπολη, τις δυσκολίες αλλά και το ισχυρό κίνητρο που έχουν για να παλέψουν για την κούπα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετέχουμε στο final-4 του κυπέλλου. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση όμως πάμε για να το διεκδικήσουμε, έτσι κάνουν πάντα οι αθλητές και η ΑΕΚ. Η Ηλιούπολη φαίνεται να είναι σε ανοδική πορεία, όμως δεν θα έχουμε προβλήματα να προκριθούμε στον τελικό αν είμαστε συγκεντρωμένες σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ψυχολογικά είμαστε καλά, αν αναλογιστεί κανείς τα χτυπήματα που έχουμε δεχτεί και τις δυσκολίες από την αρχή της σεζόν, με την απουσία της Ερασιτεχνικής. Κάνουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια, αθλήτριες και staff, να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το φετινό πρωτάθλημα και να κρατήσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Το κάνουμε από σεβασμό προς τον εαυτό μας και για τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς και για τους ανθρώπους που βοηθάνε την ομάδα».
Διαβάστηκε 276 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ