1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-05-2015 17:55

Κραβαρίτης: «Αποτελέσματα σε βάθος χρόνου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην «Ώρα» μίλησε ο Γιάννης Κραβαρίτης, προπονητής του τμήματος κορασίδων της ΑΕΚ. 
«Η φετινή χρονιά για τις κορασίδες και Νεάνιδες της ΑΕΚ ήταν αρκετά δύσκολη. Υπήρχαν κορίτσια που συμμετείχαν και στα δύο τμήματα και συγχρόνως και στο γυναικείο και κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην τις πιέσουμε υπερβολικά. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα καταφέραμε μιας και δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς καθ' όλη τη χρονιά και αυτό οφείλεται στην άψογη συνεργασία που είχαμε με το Μανώλη Ρουμελιώτη στο γυναικείο τμήμα. Στις νεανίδες ο στόχος ήταν να περάσουμε στο final four της ΕΣΠΑΑΑ, κάτι το οποίο δεν επιτεύχθηκε αφού στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος ξεκινήσαμε με τρεις ήττες 3-2. Παρόλα αυτά οι μικρότερες που συμμετείχαν κέρδισαν αρκετές εμπειρίες, κάτι που φάνηκε στο πρωτάθλημα των κορασίδων».

Όσον αφορά τις Κορασίδες σχολίασε: «Στις κορασίδες καταφέραμε τον πρώτο στόχο μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στο final four του πανελληνίου μετά από το δραματικό παιχνίδι με το Αιγάλεω όπου κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τα κορίτσια και νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ όλων των προπονητών και των εφόρων από το γυναικείο μέχρι τις παγκορασίδες, κάτι το οποίο πιστεύω θα αποδώσει ακόμα περισσότερο σε βάθος χρόνου. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα όλων των τμημάτων είναι αυτό του γηπέδου, το οποίο είναι περιοριστικό στο να γίνεται ακόμα καλύτερη δουλειά σε όλα τα τμήματα. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση σύντομα».
Διαβάστηκε 544 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ