1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2014 21:28

Άκαρπη η συνάντηση με τον Ιωνικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για το γηπεδικό πρόβλημα, με τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας να αναφέρουν πως θα ζητήσουν τώρα επίσημο έγγραφο από την επιτροπή βίας.

Εδώ και ένα περίπου μήνα ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του χαρτί από την επιτροπή βίας η οποία και απαγορεύει την παρουσία της ΑΕΚ στο κλειστό της περιοχής. Στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ανθρώπων της ΑΕΚ και της τοπικής ομάδας, φάνηκε για μια ακόμη φορά πως δεν έχουν κανένα απαγορευτικό χαρτί στα χέρια τους και απλά με την στάση τους δείχνουν πως δεν θέλουν την "Ένωση" στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μετά από κρυφτούλι εβδομάδων πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα η συνάντηση, όπου έδωσε το παρών ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας και ο προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης. Από τον Ιωνικό έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος και ο κ. Σύλλας ενώ δεν παραβρέθηκε κανείς από τον Δήμο Φιλαδέλφειας. Από τον Ιωνικό ανέφεραν ουσιαστικά πως τώρα θα ζητήσουν έγγραφο από την επιτροπή βίας για την καταλληλότητα του γηπέδου και εφόσον ανάψει το πράσινο φως για την παρουσία της ΑΕΚ και του κόσμου της, τότε θα πραγματοποιήσουν διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν.

Με λίγα λόγια προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, καθυστερώντας όσο γίνεται την απόφαση, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αναγκαστεί να δηλώσει άλλη έδρα, πιεσμένη και από τις προθεσμίες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και το πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον ΑΟ Θήρας. Αν και στον Ιωνικό δεσμεύτηκαν πως θα απαντήσουν μέσα στην εβδομάδα, θεωρείται σίγουρο πως η ΑΕΚ δεν θα προλάβει να δώσει εκεί τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και ήδη στις τάξεις της διοίκησης αναζητούν γήπεδο, με επικρατέστερο αυτό της Κηφισιάς.


aekarena.gr

Διαβάστηκε 370 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ