1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-10-2014 18:00

Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει η ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Χωρίς να παίξει πολύ δυνατό βόλεϊ, η ΑΕΚ κέρδισε τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 2-1. Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη είχε αρκετά κενά σημεία, ενώ ο Ηρακλής Κηφισιάς την πίεσε σε όλο το πρώτο σετ, το οποίο πήρε. Στη συνέχεια ο Ηρακλής συνέχισε να έχει καλή εικόνα, αλλά η ΑΕΚ δεν του άφησε περιθώρια.

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρος Χουντουμάδης είπε: «Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα και είχαμε ικανοποιητική εικόνα. Από τα φιλικά με τις δυνατές ομάδες έχουμε κέρδος γιατί βλέπουμε τα αδύναμα σημεία μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Παίξαμε ελεύθερα, με αρκετή ενέργεια και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποιοτικά, κι αυτό βγήκε στο μεγαλύτερο μέρος».

Το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή Κηφισιάς είναι αύριο με τον Ηλυσιακό. 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης δήλωσε από την πλευρά του: «Ήταν ακόμη ένα παιχνίδι στη σειρά των φιλικών μας. Δεν θα έλεγα ότι έμεινα ευχαριστημένος. Ξεκινήσαμε νωχελικά, αλλά φτιάξαμε σέρβις και μπλοκ και στα δύο επόμενα σετ βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε καλύτερα. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό με την Ηλιούπολη, και σε μία εβδομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την αρχή του πρωταθλήματος». Ο προπονητής της Ένωσης συμπλήρωσε :« Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το γήπεδο, εμείς θέλουμε να είμαστε στην Φιλαδέλφεια και να έχουμε κοντά τον κόσμο μας. Ο Ιωνικός αρνείται να κλείσουμε μία συνάντηση για να το συζητήσουμε». 

Τα σετ: 1-2 (25-22, 23-25, 18-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Καστάνου, Γεωργιάδου, Κορναράκη, Γκρέκα, Σπανού / Αγγελοπούλου, Λάβδα, Κόνιαρη. 

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Λαγουδάκη, Αργυροπούλου, Κατσαντώνη, Κουνάδη, Γιακουμή, Νικούλη / Κακουράτου, Πατέλη, Φάκη, Ιβάνοβα, Τοντάι, Σκαρλάτου. Ρίζου. 

Διαβάστηκε 867 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ