1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2014 00:32

Αγιασμός για την ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για τα τμήματα βόλεϊ της ΑΕΚ ωστόσο σήμερα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον προαύλιο χώρο του κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Το γήπεδο ήταν μικρό για να χωρέσει όλες τις αθλήτριες και τα παιδιά από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο. Οι έφοροι της ΑΕΚ, Γιάννης Βερούτης, Γρηγόρης Χρόνης, Γιώργος Χαραλαμπίδης στα κορίτσια και οι Ανδρέας Σωνάκης και Νίκος Τσάπος στα αγόρια εδωσαν το παρών ενώ παραβρέθηκαν και οι προπονητές των ακαδημιών, Γιάννης Κραβαρίτης, Ζαν Πιερ Σάγια αλλά και ο νέος προπονητής των παγκορασίδων Χάρης Σκουτελάκος. Ο προπονητής των γυναικών, Μανώλης Ρουμελιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Γιάννη Κραβαρίτη για την φετινή συνεργασία των ακαδημιών με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο πάτερ ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις.

aekarena.gr

Διαβάστηκε 710 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ