1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
16-07-2014 16:55

Κακουράτου:«Στόχος η κορυφή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την κορυφή εξέφρασε η νέα λίμπερο της ομάδας, Ξένια Κακουράτου. Η 21χρονη πρώην παίκτρια του Πανναξιακού τόνισε πως το ότι πηγαίνει σε μία μεγάλη ομάδα κάνει και τους δικούς της στόχους μεγαλύτερους.  

«Αυτό που με έκανε να πω τόσο γρήγορα το «ναι» στην ΑΕΚ είναι ότι οι άνθρωποι που μίλησα μου έδειξαν ότι θέλουν πολύ να συνεργαστούμε από την πρώτη στιγμή και προσπάθησαν να μου βρουν κατευθείαν λύσεις για ότι τους συζήτησα που με απασχολούσε».

«Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση εκτός του ότι ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες και ήταν δύσκολος αντίπαλος, ήταν ότι είχε πάντα τον κόσμο δίπλα της και την στήριζε σε νίκες και σε ήττες, κάτι το οποίο το θεωρώ ένα μεγάλο συν για μια ομάδα, να έχει τον κόσμο δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και σίγουρα δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην κάθε αθλήτρια που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα»

«Σε μια ομάδα σίγουρα χρειάζεται να υπάρχει καλό κλίμα, είτε υπάρχουν μόνο ελληνίδες είτε και προσθήκες από ξένες αθλήτριες. Το ότι η ΑΕΚ θα απαρτίζεται φέτος από ελληνίδες αθλήτριες αυτό το κάνει αυτόματα πιο εύκολα, γιατί τουλάχιστον δεν υπάρχει το θέμα της γλώσσας για αυτή την επικοινωνία. Θέλω να πιστεύω ότι θα δέσουμε όλες οι αθλήτριες στο σύνολο μεταξύ μας. Το ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα σίγουρα οι στόχοι μου μεγαλώνουν. Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά χωρίς προβλήματα υγείας και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να μπορέσω από την μεριά μου να κάνω το καλύτερο για την ομάδα της ΑΕΚ».

«Πάντα οι στόχοι της ΑΕΚ είναι υψηλοί»

«Δεν ξέρω αν μπορώ τώρα να πω κάτι για τους στόχους της ΑΕΚ, γιατί τώρα έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το δυναμικό της λόγω κάποιων προβλημάτων που είχε. Θεωρώ ότι μια ομάδα σαν την ΑΕΚ πάντα οι στόχοι της θα έχουν την κορυφή . Δεν ξέρω ακόμα το ρόστερ της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν καλή δουλειά και θα έχουμε ένα καλό σύνολο για να μπορέσουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους».

Πηγή: enwsi.gr

Διαβάστηκε 477 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ