1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2014 21:35

Βγάζουν τα διαρκείας και περιμένουν βοήθεια στην ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Μέσα σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Χρήστο Δούκα, που τρέχει ως επί το πλείστον μόνος του τα ζητήματα του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, που ενδεχομένως όμως αποδειχθεί ιδιαιτέρως κερδοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια αναζήτησης πόρων, από μια πηγή που για την ΑΕΚ έχει υπάρξει ιδιαιτέρως «θερμή» απέναντι της, τον κόσμο της. Οι κάρτες θα τιμώνται σε 30 και 100 ευρώ, και μένει να φανεί κάτα πόσον ο πολύπαθος κόσμος της Ένωσης θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στο πλευρό του τμήματος, που ανέβηκε ξαφνικά πριν λίγα χρόνια επίπεδο, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει βρεθεί στη σκιά του Ολυμπιακού.

Διαβάστηκε 532 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link aektzis Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 13:48 posted by aektzis

    παρτε ολοι ειναι τα μονα εσοδα που θα εχει η ομαδα φετος αφου o τιγρης δεν βαζει ευρο στην ερασιτεχνικη ... .τελος την ΑΕΚ μονο ο κοσμος της την αγαπαει πραγματικα κανεις αλλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ