1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 12:32

Πρόταση ΑΕΚ σε Ψωμά

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η διοίκηση του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της προκειμένου να σχηματίσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Και πλέον οι άνθρωποι που τρέχουν το τμήμα προσπαθούν να φέρουν στην ομάδα, ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Από το enwsi.gr διαβάσατε για την κρούση που έγινε στην Τσοχατζή, αλλά και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την Λαμπρινίδου. Οι κιτρινόμαυροι τις προηγούμενες ημέρες έκαναν πρόταση και στην Αλεξάνδρα Ψωμά. Γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1997, η νεαρή ακραία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα μας.

Η Ψωμά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το Μαρκόπουλο, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Το συμβόλαιο της έληξε και πλέον η ΑΕΚ παλεύει να την κάνει δική της. Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού και το Μαρκόπουλο θέλει να ανανεώσει την συνεργασία μαζί της. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν πρόταση στην πλευρά της αθλήτριας και περιμένουν την απόφαση της.

Πηγή: enwsi.gr
Διαβάστηκε 879 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link tisr21 Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 10:40 posted by tisr21

    πια λαμπρινιδου αυτη θα ερχοτανε αν ειχαμε παρει την κουτουξιδου που ειχα ακουσει τον μαιο τωρα ουτε καν την ψωμα μπορουμε να την παρουμε αλλα εχουμε και την φακη στην ομαδα ταλενταρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ