1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2014 13:48

Παπαφωτίου: «Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με την Αθηνά Παπαφωτίου, καθώς η νεαρή πασαδόρος, όπως αποκάλυψε σε ιστοσελίδα κιτρινόμαυρης απόχρωσης, συμφώνησε με την Στουτγκάρδη για ένα χρόνο και θα συνεχίσει την καριέρα της στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Έτσι γίνεται η τρίτη αθλήτρια που αποχωρεί, έπειτα από την Ρόγκα που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟ και την Καββαθά, που εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται στον ΑΟ Θήρας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του volleynews.gr.

Η Παπαφωτίου αγωνίζεται με την εθνική Ελλάδος στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Λιγκ βόλεϊ γυναικών και στις 11 Αυγούστου θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα της ομάδα.

Η πρώην πασαδόρος -πλέον- του Δικεφάλου μίλησε σχετικά με την απόφαση της αυτή, καθώς και τους λόγους που την οδήγησαν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τη διοίκηση της ΑΕΚ:

«Συμφώνησα για 1 χρόνο με τη Στουτγκάρδη. Ήταν μια απόφαση που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό, ανεξάρτητα με το ότι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ. Αναχωρώ από Ελλάδα στις 11 Αυγούστου, καθώς μέχρι τώρα είχα υποχρεώσεις με την εθνική μας».

Για το τι κρατάει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα του Δικεφάλου, τόνισε: «Από την ΑΕΚ κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, καθώς στον αθλητισμό οι περισσότερες είναι άσχημες και λίγες οι όμορφες, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Δεν μπορώ να ξεχάσω την απίστευτη στήριξη του κόσμου που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου, καθώς και την διοίκηση και γενικά όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Πλέον, στην ΑΕΚ χρειάζεται υπομονή, στήριξη και καλύτερη οργάνωση. Εύχομαι η ομάδα να βρεί το δρόμο της».

 

Διαβάστηκε 1067 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Volfan Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 19:47 posted by Volfan

    Αθηνα εμεις σε ευχαριστουμε για το πρωταθλημα και το ωραιο βολλει. Καλη τυχη και ειθε καποτε να επιστρεψεις σε μια συνεπη και οργανωμενη αεκ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ