1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2014 19:33

Στο γκρεμό η ΑΕΚ, εμμένει στην απόφαση της η Φένια

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enwsi.gr, άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχε ο Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος (πλέον) της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τη Φένια Παπαγεωργίου και τους Χάρη Κουτά και Ηλία Μπόβαλη, τους ανθρώπους δηλαδή που ανέλαβαν να τρέξουν τη φετινή σεζόν το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ της Ένωσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τιτάνιες προσπάθειες κάταβάλει ο Αλέξης Αλεξίου προκειμένου να σώσει ότι σώζεται απο τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Ο πρόεδρος της «Μάνας» ΑΕΚ είχε συνάντηση χθες το απόγευμα με τους ανθρώπους που «έτρεξαν» το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και προσπάθησε να τους πείσει να επιστρέψουν και να αναλάβουν και πάλι. Ο Αλεξίου ήταν μαζί με τον Γιώργο Κατσαδήμα, ενώ απο την άλλη άκρη του τραπεζιού έκατσε η Φένια Παπαγεωργίου, ο Χάρης Κουτάς και ο Ηλίας Μπόβαλης.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν καλό, αλλά δεν είχε ευχάριστα νέα. Καταρχήν η Φένια Παπαγεωργίου εμμένει στην αρχική της απόφαση να παραιτηθεί απο έφορος του τμήματος. Απο την στιγμή που δεν βλέπει φως στο τούνελ στο γυναικείο τμήμα, επανέλαβε τον Αλεξίου ότι δεν έχει διάθεση να μπει και πάλι στην περυσινή διαδικασία αναλαμβάνοντας και πάλι τις ίδιες υποχρεώσεις. Έχοντας μάλιστα να λύσει και ένα βουνό προβλημάτων κυρίως με τα οικονομικά του παρελθόντος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση και του Χάρη Κουτά, με τον Αλεξίου να συζητά μαζί τους την επόμενη μέρα του τμήματος, το οποίο δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

Χωρίς καμία διάθεση κινδυνολογίας, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν χθες επί δύο ώρες, μεταξύ των δύο πλευρών, αναζητείται ένα θαύμα για να σώσει την ομάδα απο την διάλυση. Ή καλύτερα ένας χρηματοδότης που θα μπορέσει να βγει μπροστά και να χτίσει μια ομάδα που θα μπορέσει τουλάχιστον να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους και να κυνηγήσει με αξιώσεις την κορυφή».

Διαβάστηκε 1038 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ