1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 21:27

Έκοψε την πίτα η ΑΕΚ και η Τοτσίδου πάει... Σαντορίνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Το παρών από την διοίκηση έδωσαν η έφορος, Φένια Παπαγεωργίου, ο Κώστας Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Μπόβαλης. Παράλληλα παραβρέθηκε και ένας εκ των βασικών χορηγών, ο κ. Χάρης Κουτάς καθώς και ο αφανής «ήρωας» της ΑΕΚ, ο φυσιοθεραπευτής του Ιασώ, Σταύρος Τοήλος.
 
 
Η Φένια Παπαγεωργίου ήταν αυτή που έκοψε την πίτα, με Σία Τοτσίδου να είναι τελικά η τυχερή που κέρδισε το φλουρί. Το δώρο της, ήταν ένα τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη το οποίο και μπορεί να αξιοποιήσει όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η ευχή όλων ήταν μια. Μια καλή χρονιά που θα ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
 
Διαβάστηκε 1488 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyaekfan Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 21:12 posted by Volleyaekfan

    Τοτσιδου παιχταρα! Ομοια ιβανοβα ενω πολλα μπορει να κανει η λαδενη. Κι εχουμε και ελληνιδες κεντρα. Θελουμε βαρουδακη η/και διωτη και τι τις θελουμε τις ξενες. Συμπαθεστατη η κρουκ και την αγαπανε οι αθλητριες αλλα... Ασε που απο τη γιοσοβιτς δεν ειδαμε και θαματα... Φετος ειναι η χρονια πολλων μικρων σε ηλικια. Φτανει να φανε δεκα ωρες στο γηπεδο και να τις βοηθησει το τιμ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ