1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 15:03

Ιβάνοβα: «Η απώλεια συγκέντρωσης και το δίκαιο με Ολυμπιακό» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μαρκόπουλου, η Ιζαμπέλ Ιβάνοβα μίλησε στην κάμερα του Volleynews.gr για τα λάθη της ΑΕΚ, το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα επαναληφθεί.
«Μπήκαμε πολύ δυνατά στα πρώτα δύο σετ, πιέσαμε πολύ στο σερβις και κάνα καλά όλα τα τεχνικά στοιχεία. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, έγιναν και κάποια λάθη από τη διαιτησία, αλλά δείξαμε πείσμα. 

Στο τρίτο σε χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν πιέσαμε τόσο στο σερβις, κάναμε κάποια λάθη στην υποδοχή. Αυτά είνα που έπρεπε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος.

Απέναντι στον Ηρακλή περιμένω να μπούμε πο δυναμικά και να πάρουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα. Με τον Ολυμπιακό, πρέπει να μπουμε πιο αποφασισμένες, γιατί κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο σετ, δείξαμε τη δυναμική μας. Περιμένουμε και την απόφαση αν θα παιχτεί από την αρχή. Το δίκαιο είναι να παιχτεί από την αρχή και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που μας αφαιρέθηκε».
Διαβάστηκε 656 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ