1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1225
02-01-2014 18:30

Φερνάντες:«Δουλεύουμε πολύ, καλύτερες στον δεύτερο γύρο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Μαρίσα Φερνάντες αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Μια αθλήτρια διεθνής με την Εθνική Ισπανίας που ήρθε στην Ένωση για να κάνει την διαφορά και να την βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της. 

Παρότι ξεκίνησε δυναμικά, ο τραυματισμός της στον ώμο, την κράτησε για δύο περίπου μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η Φερνάντες τώρα ξεκινάει να δείχνει και πάλι τις πραγματικές της δυνατότητες και σίγουρα αποτελεί μια αθλήτρια που στην καλή μέρα της, μπορεί να σηκώσει το βάρος της αγωνιστικής «μεταμόρφωσης» της ομάδας. Η Φερνάντες μίλησε στο aekarena.gr για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε και έστειλε τις ευχές της στον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν θλιβερά για το ελληνικό βόλεϊ. Αρχικά στέλνοντας τις ευχές της για το 2014 σχολίασε: «Εύχομαι για το νέο έτος, αγάπη και υγεία σε όλη την οικογένεια και τους φίλους μου. Επίσης εύχομαι πολλές αθλητικές επιτυχίες για να τις αφιερώσουμε στους οπαδούς και την οικογένεια της ΑΕΚ.

 Η Φερνάντες ήταν μια από τις κορυφαίες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είδε τις διαιτητικές αποφάσεις να στερούν από την ομάδα την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Η ίδια αναφερόμενη στα γεγονότα σχολίασε: «Όσα έγιναν στο ντέρμπι ήταν λυπηρά για το ελληνικό βόλεϊ. Μια κακή εικόνα που μεταδόθηκε σε όλη την Ευρώπη. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει μπορεί να το κάνει επειδή παίζει καλύτερα και επειδή είναι καλύτερη ομάδα, όχι όμως χάρη στους επόπτες γραμμών και των διαιτητών. Η ελληνική ομοσπονδία δεν πρέπει να επιτρέψει αυτή η εικόνα να φαίνεται σε όλη την Ευρώπη.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ουσιαστικά ολοκληρώνεται την Τετάρτη με το εξ’ αναβολής παιχνίδι απέναντι στο Μαρκόπουλο. Όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η Φερνάντες σχολίασε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη: «Η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, γιατί δουλεύει πολύ για αυτό». Όσο για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν, η έμπειρη Ισπανίδα σχολίασε πως η «Ένωση» μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι πιο δουλευταράδες και επαγγελματίες. Όλοι όχι μόνο οι αθλήτριες, από τους προπονητές, το επιτελείο της ομάδας μαζί με τον πρόεδρο».

Πηγή: aekarena.gr

Διαβάστηκε 619 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link volley1 Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 16:21 posted by volley1

    με τη δυναμη της θελησης βελτιωσε την κεδ και τους διαιτητες ολυμπιακε.αλλα τι να περιμενει κανεις απο ατομο που ειχε δηλωσει οταν επαιζα στον παναθηναικο ο ηρακλης ηταν πολυ ανωτερος του ολυμπιακου.αρρωστημενα ατομα αρρωστημενες δηλωσεις.ποσο θελω να βγει καποια παικτρια του ολυμπιακου η των βριλησσιων και να πει πως η αεκ ειναι χειροτερη απο την ναξο και τον παναθηναικο.ας χασει κανα κιλο το βοδι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ