1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-12-2013 00:29

Οικονόμου:«Δείξαμε ψυχή» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Υπερήφανος για τις παίκτριες του δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου μετά τον αγώνα αποκλεισμό με την ολλανδική Σλίντρεχτ. Η ΑΕΚ μπορεί να έφτασε κοντά στο να πάρει την πρόκριση, αφού κέρδισε με 3-2 (είχε χάσει 3-0 στην Ολλανδία), όμως η τύχη ήταν με το μέρος του αντιπάλου. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στο volleynews.gr για το σημερινό, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για τις παίκτριες μου και την προσπάθεια τους. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε και να το πάμε στο «χρυσό σετ» και το καταφέραμε. Παίξαμε δύο πολύ καλά πρώτα σετ με πολύ καλό σέρβις, μπλοκ, άμυνα και περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου. Στο τρίτο σετ άρχισε να παίζει και ο αντίπαλος γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε με το σέρβις του κι εμείς μειώσαμε την αποτελεσματικότητα σε μπλοκ, άμυνα κι  ήρθε το 2-1.  Στο 3-1 δείξαμε ψυχή και το γυρίσαμε στο τελείωμα του σετ. Από τη στιγμή που το παιχνίδι πηγαίνει στο «χρυσό σετ», πρώτος στόχος είναι να το πας εκεί. Χάναμε 13-7 και το γυρίσαμε. Ο κόσμος είδε ότι δεν το παρατήσαμε στιγμή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Φτάσαμε στη λεπτομέρεια κι εκεί ήταν πιο τυχερή η Σλίντρεχτ. Συγχαρητήρια στη Σλίντρεχτ για την πρόκριση της, εμείς συνεχίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το θέμα είναι να διαχειριστούμε το σημερινό ματς και την κούραση μας και να πάμε με καθαρό μυαλό να πιέσουμε. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ωραίο και ο καλύτερος θα κερδίσει. Σίγουρα δεν κρίνεται τίποτα απ’ αυτό, αλλά είναι θέμα γοήτρου αν θέλετε.

Για τη Φερνάντες: «Με τη Μαρίσα είχαμε ένα εσωτερικό θέμα και το λύσαμε. Τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι για να κατακτήσουμε τους στόχους μας». 

 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Διαβάστηκε 426 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ