1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2013 23:47

Αναζητά βήμα πρόκρισης στο Σλίντρεχτ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην Ολλανδία βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία αναχώρησε νωρίς το πρωί μέσω Κωνσταντινούπολης με προορισμό το Άμστερνταμ και από εκεί οδικώς για το Σλίντρεχτ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει αύριο στις 21:00 (Ώρα Ελλάδος) την Σλίντρεχτ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Ο προπονητής, Αποστόλης Οικονόμου υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Γιακουμή και Καββαθά που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι σχολίασε: Είναι μια άκρως νεανική και ενθουσιώδης ομάδα. Παίζουν πολύ με τις ακραίες τους. Εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να τους πιέσουμε στην υποδοχή και να δουλέψει καλά το μπλοκ –άμυνα. Πρέπει να κρατήσουμε το τακτικό μας πλάνο και να μην επηρεαστούμε από το παιχνίδι τους. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε στα όρια μας, να έχουμε διάρκεια και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη.

Το άγχος το έχει πάντα η γηπεδούχος αλλά θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης».

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις χαλάρωσης και προσαρμογής στο γήπεδο. Όλες οι αθλήτριες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου για την αυριανή αναμέτρηση.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση ενώ στις 21:00 ξεκινάει το παιχνίδι. Στην Σλίντρεχτ περιμένουν περίπου 1.000 φιλάθλους στο γήπεδο, που θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα.

Περίπου 100 Ενωσίτες θα βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΚ.
Διαβάστηκε 648 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ